Elhalálozás

2016. december 9., péntek, Elhalálozás
Fájdalommal tudatjuk, hogy a nagyajtai születésű
BARTHA MAGDOLNA
életének 77. évében hirtelen elhunyt.
Temetése december 10-én, szombaton 13 órakor lesz a családi háztól.
du.

Mély fájdalommal, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a szörcsei
FARKAS FERENC
életének 88. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2016. december
10-én, szombaton 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a szörcsei református temetőben.
A gyászoló család
du.

Megemlékezés
Letéptem ezt a hangaszálat / Már tudhatod az ősz halott / E földön többé sohse látlak / Ó idő szaga hangaszálak / És várlak téged, tudhatod (Apollinaire)
Hálával és szeretettel emlékezünk drága édesanyánkra, nagymamánkra, KRIZSOVÁNSZKY SZIDÓNIÁRA, aki 2014.december 9-én távozott közülünk, és drága édesapánkra, nagytatánkra, MÁRKÓ IMRÉRE, aki 2011. december 19-én hagyott itt bennünket. Minden mosolyuk, mozdulatuk, szavuk őrizzük, mint hulló tárgyakat a föld.
Lányaik, unokáik
3664/b
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk a szentivánlaborfalvi NAGY KLÁRÁRA, aki egy éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4296246
Fájó szívvel emlékezünk CSAVAR ALBERTRE halálának negyedik, illetve testvérére, CSAVAR FERDINÁNDRA halálának harmadik évfordulóján.
Szüleik
4296213
Akiket szerettünk, s már sírban nyugszanak, igazi sírhelyük a szívünkben marad... Bárhogy múlnak évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet. Fájó szívvel emlékezünk TÓTH ESZTERRE (FINTA) halálának első és TÓTH ENDRÉRE halálának nyolcadik évfordulóján.
Leányaik, Erika
és Enikő, vejük, János
és unokájuk, Brigitta
4296206
Elmentél egy végtelen hosszú útra, melyről visszanézni lehet, de visszajönni soha. Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk VALKÓ ROZÁLIÁRA, akit hat hónapja elkísértünk utolsó útjára.
Szerettei
4296225
 
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 392
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2016-12-09: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
* A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében ma 17 órától Ésik Sándor kiadó bemutatja M. Szlávik Tünde A férfi illata című könyvét. Közreműködik: Majláth Szabó Attila énekes. Az est házigazdája Farkas Árpád.
2016-12-09: Sport - :

Hétvége a focipályákon (Labdarúgás)

II. LIGA. A Sepsi OSK labdarúgói már jól megérdemelt pihenésüket töltik, mert a másodosztályos bajnokság 21. fordulójában nem lépnek pályára, mivel a Pankotai Sólymok csapatát még október végén kizárták a bajnokságból.