Elhalálozás

2016. december 20., kedd, Elhalálozás
Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy az olaszteleki születésű
özv. KOLUMBÁN ­LAJOSNÉ
FODOR MARGIT
életének 92. évében 2016. december 19-én megtért Teremtő ­Urához.
Drága halottunk földi maradványait 21-én, szerdán 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az olaszteleki református temetőben.
Drága emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Gyászoló szerettei
18618
Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanyánk, nagymama, dédnagymama, anyós, testvér, sógornő, rokon és szomszéd,
GIRÁNCSI VILMA
(szül. VARGA)
2016. december 19-én súlyos, de rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2016. december 21-én 13 órától lesz a bikfalvi családi háztól a bikfalvi református temetőben.
A gyászoló család
3673/b
Megemlékezés
Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre ott marad. Fájdalommal emlékezünk a kézdivásárhelyi BALÁZS ­IMRÉRE halálának 3. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
3674/b
Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi RANCZ ISTVÁNRA halálának 10. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Nyugodjon békében.
Szerető családja
9674
Kegyelettel emlékezünk szeretett édesanyánkra, BOROS ERZSÉBETRE (szül. MADARÁSZ) halálának harmadik évfordulóján.
Lánya, fia, unokái
4296426
A múltba visszanézve valami fáj, valakiket keresünk, akik nincsenek köztünk már. Szomorú szívvel emlékezünk a kőröspataki id. BÁLINT FERENCRE halálának 30. és fiára, ifj. BÁLINT FERENCRE halálának 33. évfordulóján. Emlékük legyen áldott.
Szeretteik
4296427
Kegyelettel emlékezünk a kovásznai KNOTT FERENCRE halálának 20. évfordulóján, a szeretett édesapára, nagyapára.
Szerettei
18179
Fájó szívvel emlékezem férjemre, SZÁSZ ­KÁROLYRA halálának 26. évfordulóján.
Vilmika
4296370
Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emlékeket. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, amit tőlünk soha, de soha senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni SIMON ÁRONRA halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4296411
Elment közülünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre velünk marad. Soha el nem múló szeretettel őrizzük emlékét a nagybaconi nyugalmazott tanítónőnek, BENEDEK ANNÁNAK.
Szerettei
4296415
Kegyelettel emlékezünk drága jó édesanyánkra, a középajtai KÓSA FERENCNÉRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Nyugalma legyen csendes. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a nehéz percekben mellettünk álltak, és fájdalmunkban osztoztak.
Szerettei
4296416
Kegyelettel emlékezünk a drága jó szülőkre, a bölöni GECSE SÁRÁRA és GECSE ANDRÁSRA haláluk 16., illetve 30. évfordulóján. Nyugodjanak békében.
Szeretteik
4296417
Fájó szívvel emlékezünk id. DEÁK ATTILÁRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Fia, Tibor és családja
4296420
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 384
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2016-12-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színpadi fellépők a karácsonyi vásárokon
SEPSISZENTGYÖRGY főterén december 24-ig délutánonként óvodások, iskolások mutatják be karácsonyi műsorukat a karácsonyi vásár alatt, amelyet Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház szervez. Táncprodukció, regölés, kórusművek és tombolahúzás is színesíti a rendezvényt. A mai program: 17 órától a Sport All táncprodukciója, 18 órától fellép a Magyar Férfidalárda (vezényel: Jakab Árpád), 18.30-tól a Cantus Firmus Vegyes Kar (vezényel: Jakab Árpád); szerdán 14 órától a RefSonor diákkórus énekel (vezényel: Szilágyi Andrea tanárnő), 14.30-tól a RefSonorocska diákkórus (vezényel: Szilágyi Andrea), 16 órától a Református Kollégium elemi osztályainak karácsonyváró előadása, 17 órától regölés, 18 órától az Őszirózsa Dalkört hallhatjuk.
KOVÁSZNÁN a központi parkban a termékvásáron kézművestárgyakat, ajándékokat, díszeket és forralt bort vásárolhatnak az érdeklődők, miközben a színpadon naponta karácsonyi témájú zenés-verses műsorokat mutatnak be a helyi óvodák, iskolák és egyesületek. A Pastorala kórus és a Kovásznai-Belvárosi Református Parókia ifjúsági csoportjának hétfői karácsonyi műsora után ma 18.30-tól a Magnificat gyermekkórus, a Kőrösi Csoma Sándor Líceum Tiszta Szív kórusa lép fel, majd a Pinceband együttes koncertezik, szerdán 17 órától az Avram Iancu Általános Iskola ünnepi műsorára kerül sor: karácsonyi román néphagyományok.
2016-12-20: Sport - :

Őszi bajnok a Puskás ’87 (Minifoci)

A Puskás ‘87 sikerével zártul a sepsiszentgyörgyi öreg fiúk minifoci-bajnokság őszi idénye, a képzeletbeli dobogóra pedig még felállhatott a Mikósokk és Bodok. A pontvadászat első felének utolsó fordulójában a címvédő OSK újra hatalmas zakóba szaladt, nyert viszont az éllovas Puskás ’87, Málnás, Szemerja és a Mikósokk.