Új miniszterek kormányoznak majd

2016. december 20., kedd, Belföld
Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (SZDP) elnöke tegnap azt nyilatkozta, nem biztos abban, hogy Victor Ponta kormányának miniszterei helyet kapnak az új kabinetben. Megjegyezte ugyanakkor, hogy jelen pillanatban ő az egyetlen, aki tudja az SZDP által javasolt miniszterelnök-jelölt nevét, de csak holnap, az országos vezetőségi ülésen árulja azt el párttársainak. Liviu Dragnea bejelentette, holnap reggelre hívta össze a vezetőségi ülést, ugyanis az államelnöki hivatalnak otthont adó Cotroceni-palotába 11-re várják a párt küldöttségét.
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 392
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2016-12-20: Belföld - :

Tőkés László: Nem szabad letérni az útról

Az Erdélyi Magyar Néppárt Bihar megyei szervezete vasárnap óévbúcsúztató fogadást tartott Nagyvárad városházának dísztermében – tudósít a párt tegnapi közleménye.
2016-12-20: Belföld - :

Semmilyen tisztséget nem utasít vissza

Victor Ponta szociáldemokrata párti volt kormányfőt tegnap arról faggatták az újságírók, hogy kérni fogja-e a képviselőház elnöki székét. „Nem kérek semmilyen tisztséget, nem utasítok vissza semmilyen tisztséget. Mostanáig az emberek és az SZDP részéről a Gorj megyei képviselői tisztséget kaptam meg, ami nem könnyű tisztség, mert meg kell mentenünk egy megyét” – válaszolta Ponta, aki arról is beszélt az újságíróknak, hogy a Nemzeti Liberális Párt elöljárói tévednek, amikor azt mondják, hogy nem lehet érvényesíteni Liviu Dragnea SZDP-elnök képviselői mandátumát.