Semmilyen tisztséget nem utasít vissza

2016. december 20., kedd, Belföld
Victor Ponta szociáldemokrata párti volt kormányfőt tegnap arról faggatták az újságírók, hogy kérni fogja-e a képviselőház elnöki székét. „Nem kérek semmilyen tisztséget, nem utasítok vissza semmilyen tisztséget. Mostanáig az emberek és az SZDP részéről a Gorj megyei képviselői tisztséget kaptam meg, ami nem könnyű tisztség, mert meg kell mentenünk egy megyét” – válaszolta Ponta, aki arról is beszélt az újságíróknak, hogy a Nemzeti Liberális Párt elöljárói tévednek, amikor azt mondják, hogy nem lehet érvényesíteni Liviu Dragnea SZDP-elnök képviselői mandátumát.
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 247
szavazógép
2016-12-20: Belföld - :

Új miniszterek kormányoznak majd

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (SZDP) elnöke tegnap azt nyilatkozta, nem biztos abban, hogy Victor Ponta kormányának miniszterei helyet kapnak az új kabinetben. Megjegyezte ugyanakkor, hogy jelen pillanatban ő az egyetlen, aki tudja az SZDP által javasolt miniszterelnök-jelölt nevét, de csak holnap, az országos vezetőségi ülésen árulja azt el párttársainak. Liviu Dragnea bejelentette, holnap reggelre hívta össze a vezetőségi ülést, ugyanis az államelnöki hivatalnak otthont adó Cotroceni-palotába 11-re várják a párt küldöttségét.
2016-12-20: Belföld - :

Szakít a Schweighoferrel

December 16-án a Hornbach Románia bejelentette, januártól felbontja a partnerséget a Holzindustrie Schweighofer osztrák fafeldolgozóval, jövőtől nem árusítja termékeit – írja a Transindex portál. A nagykereskedés a vásárlók nyomására dönthetett így, ugyanis korábban petíció indult az építkezéssel, anyagok forgalmazásával foglalkozó nagykereskedések vásárlóit megszólítva, amelyben bojkottra hívják őket azon cégekkel szemben, amelyek HS-termékeket forgalmaznak.