Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 24., csütörtök 02:22
Köszöntjük Bertalan nevű olvasóinkat!

Szakít a Schweighoferrel

2016. december 20., kedd, Belföldi hírek
December 16-án a Hornbach Románia bejelentette, januártól felbontja a partnerséget a Holzindustrie Schweighofer osztrák fafeldolgozóval, jövőtől nem árusítja termékeit – írja a Transindex portál. A nagykereskedés a vásárlók nyomására dönthetett így, ugyanis korábban petíció indult az építkezéssel, anyagok forgalmazásával foglalkozó nagykereskedések vásárlóit megszólítva, amelyben bojkottra hívják őket azon cégekkel szemben, amelyek HS-termékeket forgalmaznak.
A petíciót Hans Hedrich környezetvédelmi aktivista, a fogarasi Neuer Weg Egyesület alelnöke kezdeményezte, és eddig több mint 14 ezren írták alá. A Hornbach saját Facebook-oldalán egy kommentre írt válaszban is közli: a vállalatnál figyelemmel követték a Schweighofer FSC-fenntarthatósági tanúsítványának sorsát, és az FSC legutóbbi döntése nyomán határoztak úgy, hogy megszakítják üzleti kapcsolataikat korábbi beszállítójukkal. Az FSC nemrég jelentette be, felfüggeszti a Schweighofer fenntarthatósági tanúsítványát, mivel független vizsgálata megállapította, súlyos rendellenességek és törvénytelenségek kísérték az osztrák fafeldolgozó romániai tevékenységét.
2016. december 20.
kedd 08:33
trovacsek
2463 hozzászólás
Komolyan mondom,ez a bakszász,Hans Hedrich,többet tett az erdőkért mint maga a román állam!!!!RESPECT herr Hedrich!!!

2016. december 20.
kedd 09:04
freaky
289 hozzászólás
RESPECT, Hans Hedrich!

2016. december 20.
kedd 11:09
Erzsebet54
338 hozzászólás
Mondja meg valaki, hogyan lehet ennek a derék német embernek írni, és megkérdezni tőle, a közvagyon eladható?, a bizottsági tagok közül volt eldöntve, közülük egy vágatta ,
néha illegálisan a fát, a tulajdonosok a mai napig nem kapták meg az adásvételi szerződésről szóló iratokat. Ez is napvilágra kellene kerüljön, mert ebbe bele betegedett nagyon sok vidéki ember, hísz a nagyszüleink, szüleink vagyonáról döntöttek páran a bizottsági tagok közül. Szerintem sokan nem is tudják a valóságot, mai napig várják, hogy pénzt adnak, vagy valami történik, de semmi, azóta sem.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most