Sepsiszentgyörgy, 2017. október 19., csütörtök 08:25
Köszöntjük Nándor nevű olvasóinkat!

Olcsóbb lesz az áram

2016. december 21., szerda, Belföldi hírek
Január elsejétől 1,9 százalékkal olcsóbb lesz a villamosáram átlagára a háztartási fogyasztóknak. Az országos energiaügyi hatóság januártól 13,01 lej/kilowattban állapította meg a magasfeszültségű áram előállításához való hozzájárulása értékét, mely az energia árának 5,81 százalékos csökkenését eredményezi, és ez országos szinten minden fogyasztót kedvezően érint – áll a hatóság tegnapi sajtóközleményében.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2016-12-21: Belföldi hírek - :

Vádemelés Horváth Anna ellen

Befolyással való üzérkedés és pénzmosás gyanújával bíróság elé állítja Horváth Anna kolozsvári alpolgármestert a korrupcióellenes ügyészség. Az RMDSZ politikusa a vádemelés után is hatósági felügyelet alatt marad, továbbra sem láthatja el alpolgármesteri teendőit, csak ügyészi engedéllyel hagyhatja el az országot, és nem kommunikálhat az ügy szereplőivel.
2016-12-21: Belföldi hírek - :

Ismét feltűnt a gyermekbénulás

Kifejezetten veszélyes, hogy egyes közszereplők a gyermekek beoltása ellen kampányolnak, emiatt olyan betegségek is felüthetik fejüket, amelyektől az oltási kampányoknak köszönhetően már egyszer sikerült megszabadulni – figyelmeztet a Sürgősségi Esetek Országos Felügyelőségének vezetője, Raed Arafat államtitkár.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.9032 RON
100 HUF = 1.4872 RON
1 EUR = 4.5841 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: