Olcsóbb lesz az áram

2016. december 21., szerda, Belföld
Január elsejétől 1,9 százalékkal olcsóbb lesz a villamosáram átlagára a háztartási fogyasztóknak. Az országos energiaügyi hatóság januártól 13,01 lej/kilowattban állapította meg a magasfeszültségű áram előállításához való hozzájárulása értékét, mely az energia árának 5,81 százalékos csökkenését eredményezi, és ez országos szinten minden fogyasztót kedvezően érint – áll a hatóság tegnapi sajtóközleményében.
Cikk megjelenési időpontja: 2016-12-21 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 247
szavazógép
2016-12-21: Belföld - :

Vádemelés Horváth Anna ellen

Befolyással való üzérkedés és pénzmosás gyanújával bíróság elé állítja Horváth Anna kolozsvári alpolgármestert a korrupcióellenes ügyészség. Az RMDSZ politikusa a vádemelés után is hatósági felügyelet alatt marad, továbbra sem láthatja el alpolgármesteri teendőit, csak ügyészi engedéllyel hagyhatja el az országot, és nem kommunikálhat az ügy szereplőivel.
2016-12-21: Belföld - :

Ismét feltűnt a gyermekbénulás

Kifejezetten veszélyes, hogy egyes közszereplők a gyermekek beoltása ellen kampányolnak, emiatt olyan betegségek is felüthetik fejüket, amelyektől az oltási kampányoknak köszönhetően már egyszer sikerült megszabadulni – figyelmeztet a Sürgősségi Esetek Országos Felügyelőségének vezetője, Raed Arafat államtitkár.