Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 22., péntek 11:15
Köszöntjük Móric nevű olvasóinkat!

Szabadlábon, nyomtalanul

2016. december 28., szerda, Belföldi hírek
Elutasította tegnap a legfelsőbb bíróság az Országos Korrupcióellenes Ügyészség arra vonatkozó kérését, hogy távollétében előzetes letartóztatási parancsot adjon ki Sebastian Ghiţă nevére.
A korrupcióellenes ügyészség arra hivatkozva kérte az üzletember ellen a Ponta–Blair néven ismertté vált ügyben elrendelt hatósági felügyelet előzetes letartóztatásra való módosítását, hogy Sebastian Ghiţă nem jelent meg az idézésen, ugyanakkor olyan információk is napvilágot láttak – bár a rendőrség szerint nincsenek erre utaló információk –, miszerint a volt képviselő elhagyta az országot. Az üzletembert három ügyvéd képviselte a legfelsőbb bíróságon, bevallásuk szerint nekik sem sikerült felvenniük a kapcsolatot a volt képviselővel.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2016-12-28: Belföldi hírek - :

Elsődleges a reptér

A Brassó Megyei Tanács legfontosabb célja 2017-ben, hogy folytassák a Brassó–Vidombák nemzetközi repülőtér építését – nyilatkozta Adrian Veştea, a testület elnöke.
2016-12-28: Belföldi hírek - :

Visszaküldve

Elutasította tegnap a szenátus plénuma Klaus Iohannis államfőnek a 102 nem adójellegű illeték eltörléséről szóló törvény újratárgyalására vonatkozó javaslatát, és a kihirdetésre küldött formájában fogadta el a jogszabályt.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8593 RON
100 HUF = 1.4830 RON
1 EUR = 4.5987 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: