Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 24., csütörtök 02:14
Köszöntjük Bertalan nevű olvasóinkat!

Visszaküldve

2016. december 28., szerda, Belföldi hírek
Elutasította tegnap a szenátus plénuma Klaus Iohannis államfőnek a 102 nem adójellegű illeték eltörléséről szóló törvény újratárgyalására vonatkozó javaslatát, és a kihirdetésre küldött formájában fogadta el a jogszabályt.
Az újratárgyalás mellett a Nemzeti Liberális Párt és a Népi Mozgalom Párt honatyái voksoltak. A 102 illeték eltörlésére vonatkozó törvény újratárgyalására vonatkozó államfői kérést a plenáris ülést megelőzően negatívan véleményezte a szenátus költségvetési bizottsága, amelyen a Szociáldemokrata Párt szenátoraival egyetértésben Nicoleta Ramona Dinu (Mentsétek meg Romániát Szövetség) és Tánczos Barna (RMDSZ) is az újratárgyalásra vonatkozó kérés elutasítása mellett tette le voksát. Az államfő kérését a szenátus kulturális bizottsága is negatívan véleményezte.
2016. december 28.
szerda 07:31
tihi
1623 hozzászólás
Ez a törvénytervezet újratárgyalásának ígénye is igazolja,hogy Iohannis egyeduralkodóként szeretne diktálni ebben az országban .Mit számit,hogy az alkotmánybíróság is törvényesnek nevezte a javaslatot,Iohannis,az atya Isten,másképp óhajtja,pedig ez a törvény nem politikai,hanem teljesen gazdasági,amely csak a nép javára szolgálja..példaképp:eltörlik az autók környezetvédelmi adóját,a rádió-TV adót,,,bizonyos íratok kiállítási díjait...stb, Csak Iohannis szeretne jobban élni,másnak nem szabad!!!Aljas bakszász!!!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most