Sepsiszentgyörgy, 2018. február 18., vasárnap 05:04
Köszöntjük Bernadett nevű olvasóinkat!

Visszaküldve

2016. december 28., szerda, Belföldi hírek
Elutasította tegnap a szenátus plénuma Klaus Iohannis államfőnek a 102 nem adójellegű illeték eltörléséről szóló törvény újratárgyalására vonatkozó javaslatát, és a kihirdetésre küldött formájában fogadta el a jogszabályt.
Az újratárgyalás mellett a Nemzeti Liberális Párt és a Népi Mozgalom Párt honatyái voksoltak. A 102 illeték eltörlésére vonatkozó törvény újratárgyalására vonatkozó államfői kérést a plenáris ülést megelőzően negatívan véleményezte a szenátus költségvetési bizottsága, amelyen a Szociáldemokrata Párt szenátoraival egyetértésben Nicoleta Ramona Dinu (Mentsétek meg Romániát Szövetség) és Tánczos Barna (RMDSZ) is az újratárgyalásra vonatkozó kérés elutasítása mellett tette le voksát. Az államfő kérését a szenátus kulturális bizottsága is negatívan véleményezte.
Hozzászólások
2016. december 28.
szerda 07:31
tihi
1775 hozzászólás
Ez a törvénytervezet újratárgyalásának ígénye is igazolja,hogy Iohannis egyeduralkodóként szeretne diktálni ebben az országban .Mit számit,hogy az alkotmánybíróság is törvényesnek nevezte a javaslatot,Iohannis,az atya Isten,másképp óhajtja,pedig ez a törvény nem politikai,hanem teljesen gazdasági,amely csak a nép javára szolgálja..példaképp:eltörlik az autók környezetvédelmi adóját,a rádió-TV adót,,,bizonyos íratok kiállítási díjait...stb, Csak Iohannis szeretne jobban élni,másnak nem szabad!!!Aljas bakszász!!!

2016-12-28: Belföldi hírek - :

Szabadlábon, nyomtalanul

Elutasította tegnap a legfelsőbb bíróság az Országos Korrupcióellenes Ügyészség arra vonatkozó kérését, hogy távollétében előzetes letartóztatási parancsot adjon ki Sebastian Ghiţă nevére.
2016-12-28: Hírsaláta - :

Hírsaláta

SZELÍDEBB KARÁCSONY. A szenteste elkövetett erőszakos bűncselekmények száma 24 százalékkal, a súlyos közúti baleseteké 14 százalékkal csökkent a tavalyi évhez viszonyítva. Ez annak is köszönhető, hogy több mint 10 300 rendőr teljesített szolgálatot a szokásos beosztáson felül a karácsonyi időszakban. A rendőrök a vallásos megmozdulások helyszínein, a tömegeket vonzó helyszíneken és az országutakon is figyelemmel kísérték a közrend betartását. (Agerpres)