Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:51
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Mélyponton a lej

2016. december 29., csütörtök, Belföldi hírek
Csaknem hároméves mélypontra gyengült a lej az euróval szemben, amit az elemzők – a regionális tendenciákon kívül – a kormányalakítás körüli politikai bizonytalansággal, az államfő és a szociálliberális koalíció közötti feszültségekkel magyaráznak.

A Román Nemzeti Bank (RNB) 4,5409 lejes euróárfolyamot tett közzé tegnap. Legutóbb 2014. január 10-én ért kevesebbet a lej, akkor az euró átlagára 4,5447 lej volt. A lej újabb történelmi mélypontra gyengült az amerikai dollárral szemben is, tegnap a dollárárfolyam 4,3504 lejen állt. A lej 2012 augusztusában szintén egy politikai válság miatt jutott eddigi történelmi mélypontjára, amikor hetekig tartó alkotmányos vita folyt az országban arról, hogy érvényes volt-e a Traian Băsescu akkori államfő leváltásáról rendezett népszavazás: az euró akkor csaknem 4,65 lejbe került.
2016. december 29.
csütörtök 07:16
tihi
1623 hozzászólás
Ha nem lesz kormányunk,akkor még csökken...az árak meg a magas égig emelkednek!!!Iohannis a válságot akarja úgy látszik a nép ellen és a maga kormányának érdekében!!!Nem tiszteségesebb,hogy a többségi szavazatot kapott párt alakítsa meg a kormányt,amúgy ez lenne a demokrácia és jogállamiság,és ne vigyük válságba az országot!!??Ki bánja meg,ha nem mi...?? És mégis nagyon sokan,a válságot választanák,ami itt a forumon is kitűnik,csak azért,hogy ne a szocialisták fogják a kormánygyeplőt.Nagyon sokan tudjuk,hogy miről is beszélünk!!!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most