Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 22., péntek 11:14
Köszöntjük Móric nevű olvasóinkat!

Már csak román állampolgár

2017. január 4., szerda, Belföldi hírek
A sajtóból tudta meg, hogy megvonták tőle moldovai állampolgárságát – nyilatkozta tegnap Traian Băsescu az Agerpres hírügynökségnek. A volt államfő szerint ez a döntés azt bizonyítja, hogy Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság elnöke fél tőle.

„Mi mást gondolhatnék, mint hogy egy Moszkva-párti elnök visszavonja egy moldovai köztársaságbeli állampolgár állampolgárságát csak azért, mert az nem úgy gondolkodik, mint ő. Én soha nem fogok tudni egy bolsevik módjára gondolkodni” – fogalmazott Băsescu. A volt államfő azt fontolgatja, hogy megpróbálja az igazságszolgáltatás útján megtámadni ezt a határozatot. Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság államfője tegnap írta alá a Traian Băsescu állampolgárságának megvonására vonatkozó rendeletet. Dodon ugyanakkor nem vonta meg moldovai állampolgárságát a volt elnök feleségétől, Maria Băsescutól.
 
Hozzászólások
2017. január 4.
szerda 07:26
ejnyebejnye
1418 hozzászólás
Addig agitált Bösé papa ameddig a fagyi visszanyalt.Jár igy az ember néha.
Láttam egy interjút amelyben a riporter megkérdezte Putyint , van e tudomása-halotta e hogy a szomszédos Románia akkori elnöke (Bösé) megfenyegette Oroszországot.Putyin egy nagyot kacagott és derűsen megkérte a riportert , beszéljenek komolyabb témákról.

2017. január 4.
szerda 09:47
tihi
1674 hozzászólás
Egyetértek Dodon elvtársal...Basescu remélte,hogy a moldovai politikai életben is kavart tud majd okozni,s netán még vezető szerepet is játszhat.Oda ebbéli reménye,s remélem az új kormány jóvoltából,még itthon is számon kérik tetteit!!!

2017. január 4.
szerda 18:25
szekelyse50
5683 hozzászólás
Szegény Bösze , hol fogja ezután kimutatni a nagy tekintetű románságát , elszáradt már a szürkeállomány 70%-a a kalóznál

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-01-04: Belföldi hírek - :

Új sajtótanácsosa van Kelemen Hunornak

Nagyjából egy nap alatt változott meg Nagy-Debreczeni Hajnal, Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke sajtótanácsosának státusa oly módon, hogy ő maga is ellentmondásba keveredett.
2017-01-04: Közélet - Szekeres Attila:

Székely zászló alatt Románia?! (Történelemhamisítás vagy félretájékoztatás)

Román országos sajtóorgánumok történelemhamisítással vádolják a sepsiszentgyörgyi T3 Kiadót. Azt kérik rajta számon, hogy egy negyedik osztályosok számára kiadott magyar nyelvű történelemtankönyvben székely zászlóval jelölték meg Románia helyét Európa térképén. Mindezt ráadásul közpénzen. Utánanéztünk az ügynek, s kiderült a csúsztatás.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8593 RON
100 HUF = 1.4830 RON
1 EUR = 4.5987 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: