Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:35
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Már csak román állampolgár

2017. január 4., szerda, Belföldi hírek
A sajtóból tudta meg, hogy megvonták tőle moldovai állampolgárságát – nyilatkozta tegnap Traian Băsescu az Agerpres hírügynökségnek. A volt államfő szerint ez a döntés azt bizonyítja, hogy Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság elnöke fél tőle.

„Mi mást gondolhatnék, mint hogy egy Moszkva-párti elnök visszavonja egy moldovai köztársaságbeli állampolgár állampolgárságát csak azért, mert az nem úgy gondolkodik, mint ő. Én soha nem fogok tudni egy bolsevik módjára gondolkodni” – fogalmazott Băsescu. A volt államfő azt fontolgatja, hogy megpróbálja az igazságszolgáltatás útján megtámadni ezt a határozatot. Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság államfője tegnap írta alá a Traian Băsescu állampolgárságának megvonására vonatkozó rendeletet. Dodon ugyanakkor nem vonta meg moldovai állampolgárságát a volt elnök feleségétől, Maria Băsescutól.
 
2017. január 4.
szerda 07:26
ejnyebejnye
1308 hozzászólás
Addig agitált Bösé papa ameddig a fagyi visszanyalt.Jár igy az ember néha.
Láttam egy interjút amelyben a riporter megkérdezte Putyint , van e tudomása-halotta e hogy a szomszédos Románia akkori elnöke (Bösé) megfenyegette Oroszországot.Putyin egy nagyot kacagott és derűsen megkérte a riportert , beszéljenek komolyabb témákról.

2017. január 4.
szerda 09:47
tihi
1572 hozzászólás
Egyetértek Dodon elvtársal...Basescu remélte,hogy a moldovai politikai életben is kavart tud majd okozni,s netán még vezető szerepet is játszhat.Oda ebbéli reménye,s remélem az új kormány jóvoltából,még itthon is számon kérik tetteit!!!

2017. január 4.
szerda 18:25
szekelyse50
5631 hozzászólás
Szegény Bösze , hol fogja ezután kimutatni a nagy tekintetű románságát , elszáradt már a szürkeállomány 70%-a a kalóznál

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most