Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. január 24., kedd 03:01
Köszöntjük Timót nevű olvasóinkat!

Assange: Nem az oroszok követték el a kibertámadásokat

2017. január 5., csütörtök, Világfigyelő
Julian Assange, a Wikileaks kiszivárogtató hírportál alapítója szerint nem oroszok hackelték meg amerikai demokrata politikusok elektronikus levelezését.
Julian Assange Londonban adott exkluzív interjút a Fox televíziónak. Ebben kategorikusan cáfolta, hogy a Wikileaks nyilvánosságra hozott dokumentumai orosz forrásokból származnának. Azt mondta, akár egy tizenéves is behatolhatott John Podesta, Hillary Clinton kampányfőnöke elektronikus levelezésébe, ahonnan lényeges adatokat loptak el.
A Wikileaks az elnökválasztási kampány idején több mint ötvenezer elektronikus levelet hozott nyilvánosságra, amelyekből fény derült a többi között a Clinton Alapítvány kétes ügyleteire, a Clinton-kampánnyal szorosan együttműködő vezető újságírók személyére és Clintont segítő praktikáikra. Arra is, hogy a Demokrata Országos Bizottság vezető személyisége hogyan továbbította Hillary Clintonnak a televíziós viták kérdéseit, vagy a Clinton-csapat milyen lenézően beszélt a katolikus választókról. A nyilvánosságra hozott dokumentumok vitathatatlanul sokat ártottak Hillary Clinton kampányának. Maga Hillary Clinton és Obama elnök az oroszokat kárhoztatta, mondván, hogy egyenesen a Kreml avatkozott be így a választási folyamatba, mert a republikánus jelöltet, Donald Trumpot akarta hatalomra segíteni.
Assange a Fox-interjúban többször is cáfolta, hogy Oroszország állt volna a Demokrata Országos Bizottság és John Podesta kampányfőnök e-mailjeinek meghackelése hátterében. Mint mondta, a Wikileaks sem az orosz kormánnyal, sem egyetlen „állampárttal” nem működött együtt, arról azonban nem beszélt, hogy miként jutottak hozzá a nyilvánosságra hozott dokumentumokhoz. Hangsúlyozta, hogy szerinte az Obama-adminisztráció a vádak hangoztatásával megpróbálja aláásni a megválasztott elnök, Donald Trump legitimitását.
Assange bírálta a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a belbiztonsági minisztérium által december 29-én nyilvánosságra hozott közös elemzést, amelyben az oroszokat teszik felelőssé a kibertámadásokért. Obama elnök az elemzésre hivatkozva utasított ki az Egyesült Államokból 35 orosz diplomatát. Kritizálta Assange az amerikai sajtómunkásokat is, akik szerinte a kampányban, a kiszivárogtatott e-mailekről szóló híradásaikkal és elemzéseikkel „etikai korrupcióról” tettek tanúbizonyságot. Az ausztrál születésű Julian Assange Ecuador londoni nagykövetségének épületében adta az interjút, ahol öt éve él, és harcol a svédek kiadatási kérelme ellen, Svédországban ugyanis nemi erőszakkal vádolták meg őt.
2017. január 5.
csütörtök 12:44
Ferencz
12540 hozzászólás
"...amelyekből fény derült a többi között a Clinton Alapítvány kétes ügyleteire, a Clinton-kampánnyal szorosan együttműködő vezető újságírók személyére és Clintont segítő praktikáikra." Lám-lám, a mintademokrácia országában nem az a fontos, hogy megtörténhetnek "kétes" ügyletek, hanem az, hogy ezekre fény derül. Lám-lám még csak nem is az ősellenség a ludas ebben, de azért rá kell újjal mutogatni. És még ez a rendszer/állam nevezi magát a demokrácia letéteményesének és élharcosának....

2017. január 5.
csütörtök 17:45
Ferencz
12540 hozzászólás
Settenkedőnek persze nincs véleménye...

2017. január 5.
csütörtök 17:51
trovacsek
2182 hozzászólás
Csoda,hogy ez az ember még él,ahhoz képest amilyen fajsúlyú amerókus-neoiberális titkokat leplezett le!Mindenesetre ez egy HŐS!!!!Minden tiszteletem neki!Habár ha most eltennék láb alól,az még rosszabb lenne a neolibsi bandának,hisz mindenki rájuk mutogatna,hogy ők voltak!és neki is vannak követői akik nem hagynák annyiban a dolgot!És jól is teszik!2017. január 5.
csütörtök 20:20
settembrini
413 hozzászólás
ha-ha.
Az ember ne legyen jós, hagyja ezt Orbánra.
Egy hete - aljas, galád módon - az isztambuli vérfürdőt a kurd szabadságharcos testvéreinkre akartam kenni.
Nagyon nagy baklövés volt.
Szerencsére ma visszaigazoltak megbízható kurd testvéreim: Izmirben szerettek volna néhány száz törököt kinyírni, de , sajnos Allah nem tudta, ki a kedvesebb előtte, így alig folyt 50-60 liter vér.
Kurd mártírjaink így már Mohamed térdén ücsörögnek, és a pálya széléről szurkolnak a következő kísérlet sikeréért

2017. január 5.
csütörtök 21:34
marburg
2273 hozzászólás
Settembrini.semmit nem tudsz a temahoz hozzaszolni,mindig felrebeszelsz. Lehet hogy nem is vagy normalis,azert.A pszichopatak nem tudnak egy logikus gondolatotmenetet vegig kovetni ez be van bizonyitva naluk veleszuletett rendellenessegkent magyarazzak ezt,bizonyos agyi zonakban alacsony aktivitast mertek a tudosok.

2017. január 5.
csütörtök 21:42
settembrini
413 hozzászólás
Milyen falu, amelyikben még Falubolondja sincs?

2017. január 5.
csütörtök 21:53
marburg
2273 hozzászólás
Ferencz ,semmi eselyt nem adok neked,ha meg 20 evig valaszolgatsz Settembrini-alias jutacsnak,akkor is ott fogsz tartani mint a kezdetekkor. Tehat ha meg akarod valtoztatni vagy belatasra akarod birni semmi esely,mert ez szuletese ota ilyen,Isten akaratabol. Eppen ezert hagyjuk az O akaratat teljesulni. Ki tudja milyen szandeka van vele. Sajnalnivalo ember.
Settembrini azert irogat ide mert Magyarorszagon nem tud ervenyesulni ,ott a hulyesegere nincs vevo,mint itt. Elnezest settembrini de ez az igazsag,beteg ember vagy.

2017. január 6.
péntek 07:36
ejnyebejnye
927 hozzászólás
Itt sincs vevő, ennek a frászkarikának mindenki meg meg mondja a magáét.Miért lennénk mi bódogtalanabbak?

2017. január 6.
péntek 07:38
ejnyebejnye
927 hozzászólás
Baszki,a Wikileaks-ről van szó és ez a marha megint Orbánnál köt ki.Tudsz te egyáltalán olvasni, falubolondja? Nekem nem úgy tűnik.

2017. január 6.
péntek 17:00
trovacsek
2182 hozzászólás
Ne válaszoljatok neki,és kész!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most