Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. április 24., hétfõ 10:22
Köszöntjük György nevű olvasóinkat!

Assange: Nem az oroszok követték el a kibertámadásokat

2017. január 5., csütörtök, Világfigyelő
Julian Assange, a Wikileaks kiszivárogtató hírportál alapítója szerint nem oroszok hackelték meg amerikai demokrata politikusok elektronikus levelezését.
Julian Assange Londonban adott exkluzív interjút a Fox televíziónak. Ebben kategorikusan cáfolta, hogy a Wikileaks nyilvánosságra hozott dokumentumai orosz forrásokból származnának. Azt mondta, akár egy tizenéves is behatolhatott John Podesta, Hillary Clinton kampányfőnöke elektronikus levelezésébe, ahonnan lényeges adatokat loptak el.
A Wikileaks az elnökválasztási kampány idején több mint ötvenezer elektronikus levelet hozott nyilvánosságra, amelyekből fény derült a többi között a Clinton Alapítvány kétes ügyleteire, a Clinton-kampánnyal szorosan együttműködő vezető újságírók személyére és Clintont segítő praktikáikra. Arra is, hogy a Demokrata Országos Bizottság vezető személyisége hogyan továbbította Hillary Clintonnak a televíziós viták kérdéseit, vagy a Clinton-csapat milyen lenézően beszélt a katolikus választókról. A nyilvánosságra hozott dokumentumok vitathatatlanul sokat ártottak Hillary Clinton kampányának. Maga Hillary Clinton és Obama elnök az oroszokat kárhoztatta, mondván, hogy egyenesen a Kreml avatkozott be így a választási folyamatba, mert a republikánus jelöltet, Donald Trumpot akarta hatalomra segíteni.
Assange a Fox-interjúban többször is cáfolta, hogy Oroszország állt volna a Demokrata Országos Bizottság és John Podesta kampányfőnök e-mailjeinek meghackelése hátterében. Mint mondta, a Wikileaks sem az orosz kormánnyal, sem egyetlen „állampárttal” nem működött együtt, arról azonban nem beszélt, hogy miként jutottak hozzá a nyilvánosságra hozott dokumentumokhoz. Hangsúlyozta, hogy szerinte az Obama-adminisztráció a vádak hangoztatásával megpróbálja aláásni a megválasztott elnök, Donald Trump legitimitását.
Assange bírálta a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a belbiztonsági minisztérium által december 29-én nyilvánosságra hozott közös elemzést, amelyben az oroszokat teszik felelőssé a kibertámadásokért. Obama elnök az elemzésre hivatkozva utasított ki az Egyesült Államokból 35 orosz diplomatát. Kritizálta Assange az amerikai sajtómunkásokat is, akik szerinte a kampányban, a kiszivárogtatott e-mailekről szóló híradásaikkal és elemzéseikkel „etikai korrupcióról” tettek tanúbizonyságot. Az ausztrál születésű Julian Assange Ecuador londoni nagykövetségének épületében adta az interjút, ahol öt éve él, és harcol a svédek kiadatási kérelme ellen, Svédországban ugyanis nemi erőszakkal vádolták meg őt.
2017. január 5.
csütörtök 12:44
Ferencz
13055 hozzászólás
"...amelyekből fény derült a többi között a Clinton Alapítvány kétes ügyleteire, a Clinton-kampánnyal szorosan együttműködő vezető újságírók személyére és Clintont segítő praktikáikra." Lám-lám, a mintademokrácia országában nem az a fontos, hogy megtörténhetnek "kétes" ügyletek, hanem az, hogy ezekre fény derül. Lám-lám még csak nem is az ősellenség a ludas ebben, de azért rá kell újjal mutogatni. És még ez a rendszer/állam nevezi magát a demokrácia letéteményesének és élharcosának....

2017. január 5.
csütörtök 17:45
Ferencz
13055 hozzászólás
Settenkedőnek persze nincs véleménye...

2017. január 5.
csütörtök 17:51
trovacsek
2306 hozzászólás
Csoda,hogy ez az ember még él,ahhoz képest amilyen fajsúlyú amerókus-neoiberális titkokat leplezett le!Mindenesetre ez egy HŐS!!!!Minden tiszteletem neki!Habár ha most eltennék láb alól,az még rosszabb lenne a neolibsi bandának,hisz mindenki rájuk mutogatna,hogy ők voltak!és neki is vannak követői akik nem hagynák annyiban a dolgot!És jól is teszik!2017. január 5.
csütörtök 20:20
settembrini
866 hozzászólás
ha-ha.
Az ember ne legyen jós, hagyja ezt Orbánra.
Egy hete - aljas, galád módon - az isztambuli vérfürdőt a kurd szabadságharcos testvéreinkre akartam kenni.
Nagyon nagy baklövés volt.
Szerencsére ma visszaigazoltak megbízható kurd testvéreim: Izmirben szerettek volna néhány száz törököt kinyírni, de , sajnos Allah nem tudta, ki a kedvesebb előtte, így alig folyt 50-60 liter vér.
Kurd mártírjaink így már Mohamed térdén ücsörögnek, és a pálya széléről szurkolnak a következő kísérlet sikeréért

2017. január 5.
csütörtök 21:42
settembrini
866 hozzászólás
Milyen falu, amelyikben még Falubolondja sincs?

2017. január 6.
péntek 07:36
ejnyebejnye
1165 hozzászólás
Itt sincs vevő, ennek a frászkarikának mindenki meg meg mondja a magáét.Miért lennénk mi bódogtalanabbak?

2017. január 6.
péntek 07:38
ejnyebejnye
1165 hozzászólás
Baszki,a Wikileaks-ről van szó és ez a marha megint Orbánnál köt ki.Tudsz te egyáltalán olvasni, falubolondja? Nekem nem úgy tűnik.

2017. január 6.
péntek 17:00
trovacsek
2306 hozzászólás
Ne válaszoljatok neki,és kész!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most