Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:31
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Huligánok garázdálkodnak az erdőben

2017. január 6., péntek, Nyílttér
A karácsonyi lakomák után felszusszanva, az új év kihívásaira várva jólesik az embernek, ha részt vehet egy hosszú délutáni gyalogtúrán.

Így történt ez velünk is: a Pacé felé vettük az irányt. Jólesett a domb megmászása után egyfajta jutalomként megszusszanni, visszanézni fentről a hófödte városra. Igazi maradandó élmény! Viszont természetbarátokként nem elégedtünk meg ennyivel. Vonzott az erdő suhogása, a kellemesen friss levegő, az érintetlen hó csillogása, így bemerészkedtünk a fák közé.
Az érintetlen természet varázsát azonban ott sem tudtuk megtapasztalni. Iszonyatos látvány tárult elénk. Egyik tisztás széli fát szeméttel, pillepalackokkal „díszítették fel” az erdőhuligánok.
Sajnos, létező és valós probléma pusztító és romboló tevékenységük. Nem ártana valós tényként kezelni a problémát, amíg divathóbort nem válik belőle.
Huszár Szilamér
2017. január 6.
péntek 09:50
Bugsbunny
627 hozzászólás
Szerintem ezzel a "fadisszel" valakik a közfigyelmet szerették volna felhivni arra, hogy az erdőben sok a szemét. Csa a földön heverő szemetet tették láthatóbb helyre, hogy a hülye is észrevegye. Szép gesztus. Nem hiszem, hogy a pakisztániak lettek volna, mert azok annyi fáradságot nem vesznek, hogy az általuk ledobott szemetet felvegyék az erdő talajáról.

2017. január 6.
péntek 16:51
trovacsek
2452 hozzászólás
Mit várunk el mikor a tömbházak lépcsőházai is tele vannak az ajtó elé kitett szemetes zsákokkal,amik,sokszor 2-3 napig is "díszitik" a lépcsőház aspektusát(nem beszélve a közegészség-ügyi problémákról)?!Sok surmó ember,képesek a saját mocskukban élni,és nem megtenni 50-100 m-t ,hogy a szemetet a szemetesbe tegyék!!!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most