Sepsiszentgyörgy, 2018. február 18., vasárnap 05:04
Köszöntjük Bernadett nevű olvasóinkat!

Már nagyon bezárnák

2017. január 6., péntek, Belföldi hírek
Távollétében előzetes letartóztatási parancsot adnak ki Sebastian Ghiţă nevére – döntött tegnap a legfelsőbb bíróság. Az erre vonatkozó kérést az Országos Korrupcióellenes Ügyészség nyújtotta be.

A döntés nem végleges, de végrehajtandó. A vádhatóság arra hivatkozva kérte, módosítsák előzetes letartóztatásra a Ghiţă ellen elrendelt hatósági felügyeletet, hogy a volt képviselő nem teljesítette utóbbi kényszerintézkedéssel járó kötelezettségeit. Szintén tegnap országos körözést is elrendeltek a volt üzletember ellen. Ghiţă december 19-én jelent meg utoljára a Prahova megyei rendőrségen. A volt képviselőt azóta sem találják.
Hozzászólások
2017-01-06: Belföldi hírek - :

Emlékezni hívnak

A többéves hagyományhoz igazodva 2017. január 7-én a Székely Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács szervezésében Marosvásárhelyen is megemlékeznek a madéfalvi veszedelem évfordulójáról – tájékoztat az SZNT sajtószolgálata.
2017-01-06: Belföldi hírek - :

Perre megy Băsescu

„Megkeresem a Moldovai Köztársaság legjobb ügyvédjét. Hat hónap áll rendelkezésemre. A rendelet hat hónap után lép érvénybe, keresek egy ügyvédet, és bíróságra megyek Dodonnal” – nyilatkozta tegnap Traian Băsescu a parlamentben.