Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 04:58
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Perre megy Băsescu

2017. január 6., péntek, Belföldi hírek
„Megkeresem a Moldovai Köztársaság legjobb ügyvédjét. Hat hónap áll rendelkezésemre. A rendelet hat hónap után lép érvénybe, keresek egy ügyvédet, és bíróságra megyek Dodonnal” – nyilatkozta tegnap Traian Băsescu a parlamentben.

Igor Dodon, a Moldovai Köztársaság államelnöke kedden írta alá a Traian Băsescu moldovai állampolgárságának visszavonásáról szóló rendeletet. A dokumentum Băsescu feleségéről, Maria Băsescuról nem tesz említést, pedig együtt nyerték el tavaly márciusban az állampolgárságot. Dodon azzal indokolta tettét, hogy Traian Băsescu törvénytelenül kapott moldovai állampolgárságot, mivel Romániában több vádpontban bűnügyi eljárás zajlik ellene, ez pedig alapos indok arra, hogy megfosszák állampolgárságától.
2017. január 6.
péntek 10:28
tihi
1617 hozzászólás
Ki hiszi el,hogy lenne annyira bátor? Én nem!!!De viszont lehet nincs tisztában azzal,hogy nem minden bíróság olyan mint amelyen az ő elnöki tisztsége alatt működött saját utasítására és érdekében!! Lehet,hogy kicsit nagyobb rend van Moldovában,nem véletlen,orosz mintára van kivitelezve!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most