Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. május 1., hétfõ 01:40
Köszöntjük Fülöp, Jakab nevű olvasóinkat!

Brüsszel önvédelemből megbukott (Szijjártó válasza Martin Schultznak)

2017. január 6., péntek, Világfigyelő
Ostobaság lenne még több tagállami jogkört átadni Brüsszelnek, különösen akkor, amikor látható, hogy a történelmi kihívásokra a tagállamok adnak használható válaszokat – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A tárcavezető arra reagált, hogy Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke a német Süd­deutsche Zeitung lapnak adott interjújában úgy nyilatkozott: „a Kohl–Mitterrand generáció még azzal a mondattal utazott Brüsszel­be, hogy az erős Európa a mi országunk érdeke. Az Orbán-generáció azt mondja: országunk érdekeit Európával szemben kell megvédeni. Mintha azokat Brüsszelből támadnák.” Az EP elnöke szerint a nemzetállamok éveken át egyre több hatáskört ruháztak át Brüsszelre, de a legtöbb kormány ezt nem magyarázta el a polgárainak. Akik Brüsszelben valamit megszavaznak, „úgy tesznek otthon, mintha egy anonim hatalom kényszerítette volna őket”, és „ez halálos” – vélekedett.
Szijjártó Péter mindezzel kapcsolatban kiemelte: Martin Schulz téved, erős Európai Uniót ugyanis csak erős tagállamok alkothatnak. Ostobaság lenne még több tagállami jogkört átadni Brüsszelnek, különösen akkor, amikor jól látható, hogy a történelmi kihívásokra a tagállamok adnak használható válaszokat – mutatott rá. Úgy vélte, az EU az illegális bevándorlással szemben évek óta tehetetlen, „Brüsszel önvédelemből megbukott”. Szijjártó Péter úgy fogalmazott, „olyantól várni, hogy megvédjen, aki a veszélyt sem ismeri fel – na az halálos”.
2017. január 6.
péntek 16:37
trovacsek
2306 hozzászólás
Van egy világ hatalom felé törő csoport,Ez lassan,de nem egyből,kisebb-nagyobb "egyesüléseket"(észak amerikai,európai "unijó",majd eurázsia felé irányulva-ami nem fog menni,mert ott az orosz meg a kínai) megpróbálván létre hozni(így a petro-dollár is!),a fog a Föld nevű bolygó teljes hatalom átvételére! ez a neo -libsi körök felső utasítása is,meg a szabad kőműves(mi a faxom köze van a kőművességhez?) páholyok -é is!Feloszlatni mindent ami nemzeti,össze kutyulni népeket,szokásokat,hagyományokat,amik évezredek óta be vannak idegződve az emberekbe,hogy az identitását vesztett ember minél jobban manipulálható legyen!!!!A mai " unijós" vezetők, meg a zöld és ball-neo-libsi pártok is ezeknek a szolgái!!!Minden kibaxott eu-s országban.Óvakodj ezektől,mint az ördögtől!!!!!!

2017. január 6.
péntek 19:09
settembrini
910 hozzászólás
Minden baj forrása a szabadkőművesek és zsidók.
És a kommunyisták.
Meg a sóher prolik.
Plusz a libsi zöldek.
És a bamba parasztok.
Hiszen ezek még azt sem tudják, kicsoda Orbán Viktor!
Megáll az ész!
Hova jut a világ ennyi tudatlanság mellett?
Éljen az illiberalizmus és a politikai inkorrektség!
Magyarországnak sok barátja van: Azerbajdzsán, Tádzsikisztán, no, meg a többi -isztán. Nem lebecsülendő szövetség.

2017. január 6.
péntek 21:55
settembrini
910 hozzászólás
Végre megértük, hogy a Szabadság szitokszó lett a magyar közéletben.
Nem is értem, hogy miért volt ez a fertőt terjesztő fogalom ezidáig oly nagy becsben 1000 évig.
Nem is csoda , hiszen olyan sanda alakok prédikáltak róla, mint a szerb Petőfi, a román József Attila és Gábor Áron, a magyar kulturális-politikai-gazdasági életet meghatározó zsidóságról nem is beszélve.
Végre eljött az idő, amikor térdre borulhatunk a világ legnagyobb szelleme előtt, itt a magyar feltámadás!

2017. január 6.
péntek 22:33
settembrini
910 hozzászólás
Nyilvánvalóan Magyarországon egyetlen, agyilag normális gondolkodó ember van:
Tamás Gáspár Miklós.
Hatalomközelben őt sem szeretném látni - nem is lesz - , de akik ma hatalommal bírnak, mindannyian akasztófát érdemelnek.
Hozzuk képest a román politikusok földreszállt angyalok.

2017. január 7.
szombat 16:44
Ferencz
13081 hozzászólás
Vinnéd Tamásodat a Holdra, onnan ugatni a Földre, s lennél fegyverhordozója a marslakók elleni harcban, megkettyent banya! Nem fájhat ennyire Magyarország megerősődése, hacsak nem maga Gyurcsány vagy!

2017. január 9.
hétfő 22:31
LCS
392 hozzászólás
Szeptemberi gondolat, tényleg az elmúlás, a megszünés gondolata. Jó név a settembrini, csak tudnám mikor szünsz meg marhaságokar locsogni, várom, mikor igazolódik: nomen est omen.


Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most