Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 05:09
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Merénylet Izraelben

2017. január 9., hétfő, Külföldi hírek
Négy katona meghalt és legkevesebb tízen megsérültek tegnap Jeruzsálemben egy gázolásos merényletben – jelentette az izraeli média a rendőrség tájékoztatása alapján. Egy teherautó autóbuszról leszálló katonák közé hajtott az Armon Hanacív lakónegyedben, egy kilátóhely közelében.
 
 A kórházi jelentések szerint négy sebesült súlyos, illetve életveszélyes állapotban van. A négy halott közül hárman katonanők. A katonák kiránduláson vettek részt, a magaslaton épült kilátóhelyen az óvárost készültek megszemlélni. A merénylőt egy idegenvezető lőtte le, akit a jármű szintén elgázolt, de csak könnyebben sebesült meg, majd lábra állt és tüzelt. A katonák is lőttek a sofőrülés irányába. A merénylő a helyszínen meghalt. A merénylő Kelet-Jeruzsálemben, a Dzsabel Mukaber nevű lakónegyedben élő, húszas évei végén járó, palesztin fiatalember. A Hamasz üdvözölte a terrorakciót, de nem jelentkezett annak elkövetőjeként.
2017. január 9.
hétfő 18:34
szekelyse50
5645 hozzászólás
Hát már ottan nem is lenne élet öldöklések nélkül -- közel ötven éve gyilkolják egymást , hát azért szeretnék a zsidók minél hamarabb a harmadik háborút ,, megtesznek mindent hogy bekövetkezzen --

2017. január 9.
hétfő 19:02
Mirke
5271 hozzászólás
Jó lenne ha "házilag " elintéznék , és ne kevernék bele az egész világot !

2017. január 9.
hétfő 20:49
Theophilosz
95 hozzászólás
Én nem nevezném terrorakciónak, ugyanis ott már rég háborús állapotok vannak, meg aztán nem civileket ölt, hanem fegyveres katonákat. És azt sem hiszem, hogy kirándultak a kiskatonák. Vagy arrafelé szendvics helyett puskát visznek magukkal a kirándulók? :)

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most