Sepsiszentgyörgy, 2018. február 18., vasárnap 05:05
Köszöntjük Bernadett nevű olvasóinkat!

Putyin Budapestre megy

2017. január 9., hétfő, Külföldi hírek
Vlagyimir Putyin orosz elnök február 2-án látogat Budapestre – közölte a Blikk. Az orosz elnök magyarországi látogatásának hírét korábban az orosz elnöki hivatal és a budapesti kormány is megerősítette, az időpontról azonban eddig semmit sem lehetett tudni.
Sok konkrétum most sincs: csak az a biztos, hogy Putyin találkozik majd Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Kiszelly Zoltán politológus szerint a találkozón várhatóan szóba kerül a paksi atomerőmű bővítése, a földgázszállítás, és lehet szó a hitelkondíciók újratárgyalásáról is. Putyin két éven belül már másodszor látogat a magyar fővárosba: legutóbb 2015 februárjában járt Budapesten, tavaly pedig Oroszországban találkozott Orbánnal.
Hozzászólások
2017. január 9.
hétfő 18:58
Mirke
5285 hozzászólás
Valószínű , azért jön éppen gyertyaszentelőre az orosz medve ,mert kíváncsi,hogy meglátja-e az árnyékát a Kossuth téren.Ha nem látja meg,ismét a nyakunkon marad ?


2017-01-09: Külföldi hírek - :

Merénylet Izraelben

Négy katona meghalt és legkevesebb tízen megsérültek tegnap Jeruzsálemben egy gázolásos merényletben – jelentette az izraeli média a rendőrség tájékoztatása alapján. Egy teherautó autóbuszról leszálló katonák közé hajtott az Armon Hanacív lakónegyedben, egy kilátóhely közelében.
2017-01-09: Külföldi hírek - :

Újabb skót népszavazás?

A skót miniszterelnök szerint a brit kormány súlyos hibát követne el, ha blöffnek tekintené a skót függetlenségről szóló újabb népszavazás tervét. Nicola Sturgeon a BBC televízió politikai magazinműsorában kijelentette: a skót függetlenségi referendum akkor kerülhet ismét napirendre, ha az Egyesült Királyság nemcsak az Európai Unióból, hanem az EU egységes belső piacáról is kivonul.