Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 05:11
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

A Dal, 2017 első tíz résztvevője

2017. január 11., szerda, Magazin
Both Miklós, Zséda, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel
Both Miklós, Zséda, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel
Kihirdették a közmédia dalválasztó show-ja január 14-ei első válogatójának tíz résztvevőjét. Az első elődöntőben Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, a Leander Kills, a Rocktenors, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon21 és a The Wings lép fel.

A Dal, 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért. A három válogató adás – január 14., 21. és 28. – után tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe, amelyeket február 4-én és 11-én tartanak, majd nyolcan a február 18-ai döntőbe.
A verseny zsűrijében Zséda Fonogram- és eMeRTon-díjas énekesnő, Frenreisz Károly, a Metro és az LGT egykori tagja, a Skorpió vezetője, valamint Both Miklós Fonogram-díjas zeneszerző, a Napra együttes frontembere mellé idén új szereplőként csatlakozik Molnár Ferenc Caramel Fonogram-díjas énekes, aki 2012-ben maga is indult és Vízió című dalával a legjobb négyig jutott A Dalban.
A dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet. 2017-ben is díjazzák a legjobb dalszöveget, és kiosztják A Dal felfedezettje címet is. Az online Akusztik dalverseny nyertese pedig a Petőfi Akusztik koncertlehetőségen túl felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán. A közönség ötödik zsűritagként 2017-ben is szavazhat kedvencére vagy pontozhatja őt.
Szombatonként 20.30-kor a Dunán Tatár Csilla és Harsányi Levente várja a nézőket. A Dal, 2017 folyamatosan frissülő web­oldalán www.mediaklikk.hu/adal) rengeteg extra tartalom, videó és cikk érhető el a műsorról, A Dal után közvetlenül pedig A Dal-kulissza következik, ahol az előadók és a készítők számtalan érdekes és plusztartalommal szolgálnak a produkciókról, valamint a közösségi felületeken feltett kérdésekre is válaszolnak.
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most