Brassó megyében nincs tanítás

2017. január 11., szerda, Belföld
Ma is zárva lesznek az óvodák és iskolák Brassó megyében – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Ciprian Băncilă prefektus és Ariana Bucur főtanfelügyelő.

„A sürgősségi esetek kezelésére létesített megyei bizottság ülésén hoztuk meg a döntést, tekintve, hogy Brassóban a napokban mínusz 28 Celsius-fokot mértek” – nyilatkozta Ariana Bucur, aki szerint Ágostonfalva, Szászmagyarós és Vledény községben három gimnáziumban holnap és pénteken sem lesz tanítás a fűtési rendszerek meghibásodása miatt. A prefektus elmondta, nemcsak a fagyos időjárás miatt függesztették fel a tanítást, hanem azért is, mert az elmúlt napokban a tömegközlekedés is nehézkes volt a megye területén.
Cikk megjelenési időpontja: 2017-01-11 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 350
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-01-11: Belföld - :

Áldozatokat szed a kanyaró

Nyolc hónapos csecsemő hunyt el a temesvári járványkórházban, valószínűleg kanyaró miatt – írja román hírforrásokra hivatkozva a Főtér.ro. A csecsemőt három héttel ezelőtt utalták be a kórház intenzív osztályára tüdőgyulladás és légzéselégtelenség miatt, halálának pontos okát a kórbonctani vizsgálat fogja megállapítani.
2017-01-11: Belföld - :

Fűtésgondok Gyergyóban

Korlátozta a távhőszolgáltatást Gyergyószentmiklóson az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. romániai kapcsolt vállalkozása, az E-Star CDR, miután nem tudott megegyezni a szerződésbontás feltételeiről a székelyföldi város önkormányzatával.