Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:49
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Fűtésgondok Gyergyóban

2017. január 11., szerda, Belföldi hírek
Korlátozta a távhőszolgáltatást Gyergyószentmiklóson az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. romániai kapcsolt vállalkozása, az E-Star CDR, miután nem tudott megegyezni a szerződésbontás feltételeiről a székelyföldi város önkormányzatával.

Nagy Zoltán, Gyergyószentmiklós polgármestere szerint a felek között azért alakult ki vita, mert az önkormányzat nem hagyta jóvá a szolgáltató által kért áremelést. A város decemberben úgy döntött, visszaveszi a távhőszolgáltatást, álláspontja szerint azonban a Romániában hatályos közszolgáltatói törvény értelmében az E-Star még három hónapig, tehát március középéig köteles a szolgáltatást biztosítani. A polgármester szerint az E-Star azt próbálja most elérni, hogy az önkormányzat már a márciusi határidő előtt átvegye a szolgáltatást. Ha ezt a fűtés leállításával akarja kikényszeríteni, akkor törvényt sért – állítja a polgármester.
2017. január 11.
szerda 09:06
EssBe
105 hozzászólás
A nagy magyar-magyar testvériség csak addig az, amig meg nem jelenik a pénz az egyenletben. Milyen csodálatos, székelyföldön a tápos magyar szivatja a székelyt.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most