Megrongálták a jégszobrot

2017. január 12., csütörtök, Közélet
Szúrta valakiknek a szemét a Sepsiszentgyörgy főterén jégből kifaragott sárkány, illetve az előtte álló 2017-es évszám, és január 10-én, kedd délután nekiálltak a műalkotás eltüntetésének: előbb az egyes számot törték le derékból, majd a hetest zúzták össze.
  • Fotó: Facebook/Antal Balázs
    Fotó: Facebook/Antal Balázs
 
A térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyi rendőrség úgy véli, hogy a téren áthaladó diákok döntötték le a számokat, helyreállításuk lehetőségéről a városimázs-iroda egyeztet az alkotóval. A még ép jégsárkány a helyén marad. (demeter)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-01-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?







eredmények
szavazatok száma 259
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-01-12: Közélet - Nagy D. István:

Megbirkóznak az újabb havazással

Nem okozott komolyabb fennakadást a tegnapi nagy mennyiségű csapadék a megye területén, noha az első órákban az állandó havazás akadályozta az utak takarítását. Ez alkalommal is szerencsés volt Háromszék, mivel szél nem kísérte a havazást, így hótorlaszok nem képződtek.
 
2017-01-12: Közélet - Váry O. Péter:

Átrendezés miatt késésben (Adóbehajtás Sepsiszentgyörgyön)

Elméletileg tegnaptól fizethetik a sepsiszentgyörgyiek adójukat, de a város „átrendezése” miatt e kötelességük teljesítésével a lakóknak ajánlatosabb kivárniuk a jövő hetet. A helyi önkormányzat ugyanis december 12-ei ülésén módosította a város belterületeinek övezetekbe való besorolását, ezeket a változtatásokat jelenleg végzik a pénzügyi igazgatóságon.