Leadási határidő

2017. január 31., kedd, Gazdakör

Ma még leadhatják erdőterületeik megőrzésére a támogatási kérést azok a tulajdonosok, akik nem folytatnak gazdasági tevékenységet az erdőikben. A kérést ahhoz az erdészethez kell iktatni, ahová az erdőterületeik tartoznak. Amennyiben gazdasági tevékenységet is folytattak, fát értékesítettek, a kérések leadási határideje 2017. március 31.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1497
szavazógép
2017-01-31: Gazdakör - Incze Péter:

Tavaly közel hétmillió eurót fizettek ki a háromszékieknek (Vidékfejlesztés)

A napokban kértük meg Szakál Andrást, a Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökség megyei hivatalának igazgatóját, hogy tájékoztasson a pályázati újdonságokról és a pályázók felé kifizetett összegek helyzetéről is.
2017-01-31: Közélet - Iochom István:

Felháborító döntés Gyulafehérváron (A kézdivásárhelyi volt minorita rendház felújítása)

Meglehetősen sajátos érvvel utasította el a gyulafehérvári Központi Fejlesztési Ügynökség Kézdivásárhely önkormányzatának pályázatát a volt minorita rendház felújítására: azt kifogásolták, hogy nem csatolták a római katolikus egyház alapító okiratát.