Üzleti tervek

2017. február 1., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Magyar Ifjúsági Értekezlet olyan üzleti terveket dolgozott ki, amelyek beleférnek 50 ezer euróba: a Diaspora Start-Up program kapcsán állítottak össze egy listát, amely a fiatal vállalkozni vágyók segítségére lehet. A listán tizenöt üzleti terv szerepel, a kürtőskalács-készítőtől a gumiszerelő műhelyig. Az üzleti terveket a www.miert.ro/hasznos oldalon lehet megtekinteni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1534
szavazógép
2017-02-01: Pénz, piac, vállalkozás - Nagy D. István:

Teaház és mecenatúra (Magánvállalkozás)

Idén lesz tizenegy éve, hogy megnyitotta kapuit a Tein Teaház Sepsiszentgyörgyön. Az évek során a művészeti élet egyik meghatározó központjává váló helyet eleinte szerény méretek mellett kizárólag teaházként képzelték el indítói, Ádám Szabolcs és Melánia. Velük beszélgettünk múltról, jelenről, jövőről, a vendéglátásról, na meg a „Tein-jelenségről”.
2017-02-01: Pénz, piac, vállalkozás - :

Vállalkozói zóna

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület a Vállalkozói zóna című gazdasági konferenciával indítja a 2017-es évet. A Magyarország bukaresti nagykövetségével, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Román Tagozatával és az RMKT bukaresti szervezetével közösen szervezett eseményre február 16–17-én kerül sor a fővárosban. A szakmai konferenciát 17-én a Novotel Bucharest City Centre-ben tarják. Részletes program az egyesület honlapján olvasható.