Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. március 30., csütörtök 19:32
Köszöntjük Zalán nevű olvasóinkat!

Idegen manipuláció?

2017. február 7., kedd, Belföldi hírek
A Szociáldemokrata Párt több politikusa is idegen hatalmak manipulációját sejti és sejteti a mögött, hogy a korrupciós bűncselekmények besorolását enyhítő Btk.-módosítás hatálytalanítása után is folytatódtak országszerte a hat napja kezdődött kormányellenes tüntetések.
 
Adrian Tutuianu, a Román Hírszerző Szolgálatot felügyelő parlamenti bizottság elnöke tegnap megerősítette: meg akarja vizsgálni, nem sérti-e a nemzetbiztonsági törvényt az, hogy a Romániában működő külföldi tőkéjű vállalatok támogatják a kormányellenes tüntetéseket. A bizottsági elnök rámutatott: több hírforrás is beszámolt arról, hogy egyes multik hamarabb elengedték alkalmazottaikat a munkából, vagy éppenséggel szabadnapot adtak nekik, hogy részt vehessenek a kormányellenes demonstrációkon, sőt, egy prahovai újság Tutuianu szerint arról írt, hogy egy külföldi cég egyenesen kötelezte alkalmazottait a tüntetésre. Újságírók kérdésére, hogy egyetért-e Tutuianu kezdeményezésével, Liviu Dragnea szocialista pártelnök úgy vélekedett, nincs szükség hivatalos vizsgálatra, bár a kormány ellen tüntető jóhiszemű emberek félretájékoztatás áldozatai, és „az sem biztos, hogy a manipuláció belföldi eredetű”.
2017. február 7.
kedd 12:06
jakovaradinum
164 hozzászólás
Persze hogy idegen külföldi "kezek" vannak a dolgok mögött.Még egy két nap és ki fog derülni hogy a magyarság áll az egész megmozdulási hullám mögött.Az egész emlékeztet dicstelen néhai nagy vezérünk TV beszédére, aki szerint az"agenturile straine" robbantotta ki a 89-es megmozdulásokat.Még hogy a történelem nem ismétli meg önmagát.

2017. február 7.
kedd 13:46
Settembrini
724 hozzászólás
Soros György és a szabadkőműves háttérhatalom

2017. február 7.
kedd 14:42
jutlandi
2253 hozzászólás
Szerintem Putyin és a Hatvannégy Vármegye... de az is lehet, hogy a Pápa és a jezsuiták... esetleg a Dalai Láma???

2017. február 7.
kedd 15:34
Settembrini
724 hozzászólás
Vagy Gyurcsány

2017. február 7.
kedd 16:13
Ferencz
12946 hozzászólás
Jobb helyeken ilyen esetekben a kormányzat egészen biztosan nem azon agyalna, hogy kire kenje a dolgot, hanem legalább megpróbálná megkeresni az okait a hőbörgéseknek! De hát Románia nem volt, nem az és nem is lesz soha "jobb hely". És a psd sem lesz soha képe szembenézni önmagával. Ravasznak viszont ravasz tudott lenni, még '89 -es ikonjánál, Ceausescunál is ravaszabb: ő előre biztosította a nyugdíjasok "megvásárlását". Remélem, pontosan annyi "sikerrel".

2017. február 7.
kedd 18:46
settembrini
724 hozzászólás
Le a kalappal a puliszka-népnek gúnyolt románok előtt.
Jelen pillanatban Európa egyetlen nemzete, amelyik nem tűri a tolvajok diktatúráját.
A suny, saját kis hasznát leső, tápos magyarság jöhetne demokráciát tanulni a megvetett bocskorosokhoz

2017. február 7.
kedd 18:51
szekelyse50
5568 hozzászólás
Az lehet --jutlandi .- a Dalai Láma - ha még megvan a kristálygömbje -mert ezek nem mondanak le a hazudozásról semmi áron , lesöprik a puliszkalisztet

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most