Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:56
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Idegen manipuláció?

2017. február 7., kedd, Belföldi hírek
A Szociáldemokrata Párt több politikusa is idegen hatalmak manipulációját sejti és sejteti a mögött, hogy a korrupciós bűncselekmények besorolását enyhítő Btk.-módosítás hatálytalanítása után is folytatódtak országszerte a hat napja kezdődött kormányellenes tüntetések.
 
Adrian Tutuianu, a Román Hírszerző Szolgálatot felügyelő parlamenti bizottság elnöke tegnap megerősítette: meg akarja vizsgálni, nem sérti-e a nemzetbiztonsági törvényt az, hogy a Romániában működő külföldi tőkéjű vállalatok támogatják a kormányellenes tüntetéseket. A bizottsági elnök rámutatott: több hírforrás is beszámolt arról, hogy egyes multik hamarabb elengedték alkalmazottaikat a munkából, vagy éppenséggel szabadnapot adtak nekik, hogy részt vehessenek a kormányellenes demonstrációkon, sőt, egy prahovai újság Tutuianu szerint arról írt, hogy egy külföldi cég egyenesen kötelezte alkalmazottait a tüntetésre. Újságírók kérdésére, hogy egyetért-e Tutuianu kezdeményezésével, Liviu Dragnea szocialista pártelnök úgy vélekedett, nincs szükség hivatalos vizsgálatra, bár a kormány ellen tüntető jóhiszemű emberek félretájékoztatás áldozatai, és „az sem biztos, hogy a manipuláció belföldi eredetű”.
2017. február 7.
kedd 12:06
jakovaradinum
173 hozzászólás
Persze hogy idegen külföldi "kezek" vannak a dolgok mögött.Még egy két nap és ki fog derülni hogy a magyarság áll az egész megmozdulási hullám mögött.Az egész emlékeztet dicstelen néhai nagy vezérünk TV beszédére, aki szerint az"agenturile straine" robbantotta ki a 89-es megmozdulásokat.Még hogy a történelem nem ismétli meg önmagát.

2017. február 7.
kedd 16:13
Ferencz
13503 hozzászólás
Jobb helyeken ilyen esetekben a kormányzat egészen biztosan nem azon agyalna, hogy kire kenje a dolgot, hanem legalább megpróbálná megkeresni az okait a hőbörgéseknek! De hát Románia nem volt, nem az és nem is lesz soha "jobb hely". És a psd sem lesz soha képe szembenézni önmagával. Ravasznak viszont ravasz tudott lenni, még '89 -es ikonjánál, Ceausescunál is ravaszabb: ő előre biztosította a nyugdíjasok "megvásárlását". Remélem, pontosan annyi "sikerrel".

2017. február 7.
kedd 18:51
szekelyse50
5649 hozzászólás
Az lehet --jutlandi .- a Dalai Láma - ha még megvan a kristálygömbje -mert ezek nem mondanak le a hazudozásról semmi áron , lesöprik a puliszkalisztet

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most