Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:51
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Egyetértés az SZDP táborában

2017. február 7., kedd, Belföldi hírek
Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök tegnap közölte, hogy teljes mértékben támogatja a Sorin Grindeanu vezette kormányt. A politikus újságírói kérdésre cáfolta, hogy feszültségek lennének a párton belül, vagy nézeteltérések alakultak volna ki közte és Grindeanu között. „A kormányfő és a jelenlegi kormány élvezi a teljes támogatásomat” – mondta Dragnea, aki ismét azzal vádolta Klaus Iohannis államelnököt, hogy ő áll az utcai megmozdulások mögött, és szerinte az elnök már két éve arra törekszik, hogy megszerezze a teljes hatalmat, ezért támadja az SZDP-t és a kormányt. Dragnea szerint az országnak nyugalomra van szüksége, és minden felelős politikusnak ennek érdekében kellene cselekednie.
2017. február 7.
kedd 11:57
jakovaradinum
173 hozzászólás
Helyes,nagyon helyes,a teljes nyugalom érdekében tessék lemondani és akkor megoldódnak(részben) a problémák.

2017. február 7.
kedd 16:22
Ferencz
13492 hozzászólás
Egy Kárpátok géniusza utánzat felemelkedőben? Méghogy ez a bűnöző, ez senki által meg nem választott akarnok "támogatja"... Vajon, a Markó utánzat, Kelemen Hunor tobábbra is szintén azt teszi?

2017. február 7.
kedd 16:48
belaba
1518 hozzászólás
Kelemen elnok ur is be kel lasa hogy nekunk a pszd melet a hejunk ok mindig maguk mele veluk sose csalotunk nem mind Csorbeaval es Basescuval

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most