Sepsiszentgyörgy, 2017. október 18., szerda 19:26
Köszöntjük Lukács nevű olvasóinkat!

Visszavonta lemondását

2017. február 8., szerda, Belföldi hírek
Visszavonta lemondását tegnap Segesvár szociáldemokrata párti polgármestere, Ovidiu Mălăncrăvean, aki múlt hét végén bejelentette, hogy távozik tisztsé­géből. „Február 3-án, pénteken átiratban értesítettem a Maros megyei prefektust arra vonatkozó döntésemről, hogy lemondok polgármesteri tisztségemről.

Elhatározásomat az országunkban kialakult sajnálatos politikai helyzettel és személyes elveimmel indokoltam. Látván azonban az Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean mint EMBER által hozott döntés következményeit Segesvárra és polgártársaimra nézve, behatóan elemeztem a helyzetet, és ma, február 7-én visszavontam korábbi döntésemet” – jelentette be sajtóközleményében az elöljáró, hozzátéve, hogy bár gesztusa összhangban volt elveivel, úgy véli, Segesvár „nem érdemli meg, hogy destabilizálódjon”, tovább kell haladnia az újjáépítés útján.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-02-08: Belföldi hírek - :

Nem váltható lejre a frankhitel

Az alkotmánybíróság szerint alkotmányellenes, így nem léphet hatályba a svájci frankban felvett lakossági hitelek lejre váltásáról szóló törvény, amelyet a parlament tavaly októberben egyhangúlag szavazott meg.
2017-02-08: Belföldi hírek - :

„Kifogástalanul játszott”

Traian Băsescu, a Népi Mozgalom Párt elnöke úgy értékelte, hogy Klaus Iohannis államfő „kifogástalanul játszott”, amikor nehéz helyzetbe hozta a Szociáldemokrata Pártot. „Kijátszotta a szociáldemokratákat, akik győzelmük másnapján mindig arrogánssá válnak. (...) Dragnea azt gondolta, hogy övé az egész világ. Szabályosan, vagy sem, Iohannis lépésről lépésre falhoz szorította őket” – kommentálta az eseményeket hétfőn este az egyik hírtelevízióban Traian Băsescu, aki szerint Iohannis államfő „átalakulása” azzal is magyarázható, hogy „jobb tanácsadói vannak”.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8939 RON
100 HUF = 1.4882 RON
1 EUR = 4.5802 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: