Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:51
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Dragnea is csalódott

2017. február 9., csütörtök, Belföldi hírek
A Nemzeti Liberális Párt és a Mentsétek meg Romániát Szövetség (MRSZ) által a Sorin Grindeanu vezette kormány ellen beterjesztett bizalmatlansági indítvány csak egy lábjegyzet Klaus Iohannis államfő kedden tartott gyenge és rosszindulatú beszédéhez – nyilatkozta tegnap Liviu Dragnea, a képviselőház elnöke.
 „Őszintén megvallva több bölcsességre számítottam ebben a nehéz helyzetben a történelmi hagyományokkal rendelkező Nemzeti Liberális Párt politikusai részéről. Nekem is, akárcsak önöknek, csalódnom kellett. Az NLP-t és az MRSZ-t Iohannis elnökkel együtt a jelek szerint az foglalkoztatja, hogy politikai tőkét kovácsoljanak maguknak, akár Románia megosztásának árán is. Önök egy képmutató, politikai megfontolású, felesleges bizalmatlansági indítványt terjesztettek be, amely egyre bosszantóbban fejezi ki az önök elégedetlenségét a választási kudarccal kapcsolatban. Mikor fogják fel végre, hogy elvesztették a választásokat?” – fogalmazott Dragnea a bizalmatlansági indítvány vitáján.
2017. február 9.
csütörtök 18:11
Ferencz
13492 hozzászólás
"Mikor fogják fel végre, hogy elvesztették a választásokat?” A választásokat a romániai nép veszítette el, a nép azon része, amelyik lusta volt elmenni szavazni! Ez a gazfickó természetesen soha nem fogja beismerni, hogy ő maga személyesen gondoskodott arról, hogy ma tömegek kérdőjelezzék meg a romániai, a demokráciára halványan emlékeztető rendszert! Megkérdezném azt a beírót, aki példaképnek állítja a mai romániai helyzetet a világ más népei elé, hogy miként vélekedik a demokratikus, sőt demokracykus úton megválasztott Trump elleni világmértű hőbörgésről? Higgyem azt ami nyílvánvaló, nevezetesen azt, hogy a demokrácia a balliberális szeművegen át nézve csak akkor demokrácia, amikor bizonyos körök érdekeit szolgálja, vagy azt, hogy minden esetben, bármilyen színű okulárén át nézve annak kellene lennie, amikor eredményes választások eredményeképpen hatalomra juttat valakiket? Hányféle mérce létezik tehát?

2017. február 10.
péntek 11:02
Ferencz
13492 hozzászólás
Úgy látom, hiábavaló kérdezni, ha a válasz kényelmetlenséggel jár! Tipikus troll magatartás.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most