A kormány előtt is kitartanak

2017. február 9., csütörtök, Belföld
Tegnap este mintegy nyolcezer ember folytatta a tüntetést a kormány épülete előtt, a büntetőjog korrupcióellenes szigorát enyhítő kormányrendelet hatálytalanítása után is követelve a kormány távozását. Az itteni tüntetők hólapátokkal érkeztek és a néhány napja jelszavukká vált Rezist (Kitartok) szót írták ki a kormány előtti téren a hóba.
Cikk megjelenési időpontja: 2017-02-09 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 249
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-02-09: Belföld - :

Iohannis az ellene tüntetők között

Klaus Iohannis államfő megjelent tegnap a lemondását negyedik napja követelő mintegy 400 tüntető között, de tartalmas párbeszédre nem kerülhetett sor közöttük a trombiták és bekiabálások hangzavarában.
2017-02-09: Belföld - :

Hírsaláta

TILTOTT IGAZI SÖR. Az Igazi Csíki Sör Manufaktúra Facebookon jelentette be, hogy átmenetileg Tiltott Igazi Sörre változtatja az Igazi Csíki Sör nevet, a rövid bejegyzés szerint „az üveg tartalma változatlan marad”. A Marosvásárhelyi Táblabíróság január végén jogerősen helyt adott a Heineken Románia keresetének, és az Igazi Csíki Sört gyártó vállalatnak megtiltotta a Csíki Sör márkanév használatát. A döntés értelmében többek között arra is kényszerítik a vállalatot, hogy az ítélet közlésétől számított 30 napon belül semmisítsék meg az összes Csíki Sör elnevezésű terméket. A döntésnek Magyarországon is rendkívül nagy visszhangja volt, Hódmezővásárhely önkormányzata például bojkottra hívta az embereket, és azt javasolta a lakosságnak, hogy ne fogyasszák a Heineken által gyártott termékeket. A felszólításra a magyarországi holland nagykövetség is reagált, aki jelentést készít az esetről a holland hatóságoknak. (Transindex)