Schweighofer szigorít

2017. február 14., kedd, Belföld
A fa útjára szabott saját követőrendszer bevezetésére készül a Holzindustrie Schweighofer, és beszállítói pénzügyi átvilágítását is tervezi annak megakadályozására, hogy kétes forrásból kerüljön hozzájuk a felvásárolt faanyag.

Emellett az osztrák tulajdonú fafeldolgozó hatékonyabb közvitákat kíván szervezni, saját anyagbeszerzési politikát fejleszt ki, és felfüggeszti a kereskedelmi kapcsolatokat azokkal a beszállítókkal, amelyek ezt a politikát megszegik – tudatja a  vállalat közleménye. A Holzindustrie Schweig­hofer a környezetvédők szerint illegálisan kivágott fát is felvásárol, emiatt több barkácsáruház is szerződést bontott a céggel.
 
Cikk megjelenési időpontja: 2017-02-14 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 384
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-02-14: Belföld - :

Dragnea titkos lakása

Minden jel szerint törvénytelenül lakik Liviu Dragnea SZDP-elnök Bukarestben: noha perrel fenyegette meg azt az újságírót, aki nyilvánosságra hozta lakcímét, hivatalosan csak egy fogászati rendelő bérel felületet abban a négyemeletes tömbházban, ahol barátnőjével együtt él. A vidéki képviselők lakbérét amúgy közpénzből fizetik, tehát Dragnea elszámolhatná ennek a lakrésznek a költségeit – ha lenne szerződése, amit egyébként kötelező bejelenteni a pénzügyi hatóságnál is. Az ingatlan tulajdonosa egy igen diszkrét Teleorman megyei üzletember. (România liberă)
2017-02-14: Belföld - :

Billeg a költségvetés

Egyeztetésre hívta Klaus Iohannis államfő Sorin Grindeanu miniszterelnököt és Viorel Ştefan pénzügyminisztert. Iohannis az idei állami és társadalombiztosítási költségvetésekről kíván tárgyalni, mielőtt kihirdeti a két jogszabályt, amelyeket a parlament a múlt héten fogadott el.