Sepsiszentgyörgy, 2018. február 18., vasárnap 05:15
Köszöntjük Bernadett nevű olvasóinkat!

Iohannis aggódik

2017. február 15., szerda, Belföldi hírek
Problémásnak és kockázatosnak látja Klaus Iohannis államfő az idei költségvetést, aggódik miatta, és a következő napokban eldönti, visszaküldi-e a tervezetet a parlamentnek. Ezt Sorin Grindeanu kormányfővel is közölte, akit tegnap magához kéretett.  Az elnök szerint a tervezet túlértékeli a bevételeket, és nagyon nagyok a kiadások is, emiatt fennáll a veszély, hogy átlépjük a háromszázalékos deficitet. A kormány ráadásul óriási, 54 milliárd lejnyi hitelt kíván felvenni, ami súlyos terhet jelent majd a következő költségvetésekre.
Hozzászólások
2017. február 15.
szerda 16:49
belaba
1652 hozzászólás
ne agodjo csak megolgyak nelkule is anyi mintha ot se lene

2017. február 17.
péntek 15:19
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
settembrini, nem te vagy belaba véletlenűl?
mert ha nem egy rossz tréfa akkor belaba, te .........nem kapok szavakat .Mi az hogy megolgyak? Én még életemben ekkora marhaságot nem olvastam,milyen szó ez? Hol jártál iskolában, papa? Hány osztálykád van?
A második osztály után elmentél kecskét őrizni, nem?

2017-02-15: Belföldi hírek - :

Dragnea másik pere

Ártatlannak vallja magát, és nem kíván élni az egyszerűsített eljárással Liviu Dragnea abban a perben, amelynek tegnap volt az első tárgyalása a Legfelső Semmítő- és Ítélőszéken. Az SZDP-elnököt ebben az ügyben hivatali visszaélésre való felbujtással és csalással vádolják volt feleségével és a Teleorman megyei gyermekjogvédelmi hatóság volt vezetőivel együtt.
2017-02-15: Belföldi hírek - :

Büntetik a tüntetőket

Öt bűnvádi eljárás indult a bukaresti Győzelem téri tüntetések idején illegálisan használt drónok miatt. A hatóságok által azonosított személyeket már ki is hallgatták, a drónokat pedig a nyomozás idejére lefoglalták.