Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:53
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Büntetik a tüntetőket

2017. február 15., szerda, Belföldi hírek
Öt bűnvádi eljárás indult a bukaresti Győzelem téri tüntetések idején illegálisan használt drónok miatt. A hatóságok által azonosított személyeket már ki is hallgatták, a drónokat pedig a nyomozás idejére lefoglalták.
A bukaresti rendőrség közlése szerint a drónokat nyilvántartásba kell vetetni, és repülési engedélyt kell kérni rájuk; aki ezt elmulasztja, bűncselekményt követ el, és három hónaptól egy évig terjedő szabadságvesztéssel vagy bírsággal sújtható. Tegnap reggel az országos gyermekjogvédelem is akcióba lépett: miután több névtelen feljelentő szóvá tette, hogy a kormányellenes tüntetésekre  kiskorú gyermekeket is kivittek, a hatóság körlevélben fordult a vidéki igazgatóságokhoz, és azt kérte, hogy ma délutánig összesítsék a hozzájuk befutott panaszokat, illetve megoldásukat. A román gyermekjogvédelmi törvény egyik cikkelye szerint a szülők nem használhatják saját céljaik elérésére gyermekeiket, a nemzetközi szabályozás azonban békés összejöveteleken megengedi a gyermekek részvételét.
2017. február 15.
szerda 06:25
macsuka
143 hozzászólás
SAJNOS A KORMÁNYON LEVÖK NEM LÁTNAK AZ ORUKO TÚL 20EUROBOL HOL?? LEHET GYEREKET NEVELNI?????:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

2017. február 15.
szerda 09:02
Artur
168 hozzászólás
Kedves macsuka gyermeket csinálunk ha van ..........és nem az államra várunk.

2017. február 15.
szerda 09:18
ejnyebejnye
1360 hozzászólás
Tehát foglaljuk csak össze - ez a gyalázatos román állam ad 80 s annyi lejt egy gyermek után - nem is olyan rég csak 43 lejt kóstált egy emberpalánta.Ez az Unió legyalázatosabb gyereknevelési segélye, 30-40 eurotól indulnak a gyereksegélyek , egészen 100 s annyi euróig.
Kérdem én, hogy van ahhoz joguk hogy kérdőre vonják a szülőket amikor ennyi pénzt mernek adni ?Miért van az hogy ebben az országban csak elvárások és tiltások vannak a közembernek, amikor 60 millió eurós csúszópénzekről beszélgetün, nap mint nap derülnek ki a millió eurós sinkófálások.Amikor kiderült a nyavajás "diva "Udrearól és klikkjéről hogy mennyit loptak , egyből az akkor még 43 lejes gyereksegélyre gondoltam, a rosszul öltözött, vékony kabátos kicsi emberpalántára aki kénytelen szélben és hóban 6-8 kilométert menni a szomszédos falusi iskolába.
Na erről a nyavajás országról irta settenkedő barátunk hogy lassan kiderűl hogy az igazségszolgáltatása Európa első.Hahahahahah.Nevetséges.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most