Verekedés egy olasz menekülttáborban

2017. február 15., szerda, Világfigyelő

Egy huszonéves afrikai fiatalember életét veszítette egy dél-olaszországi menekültközpontban, miután összeverekedett egyik honfitársával – közölték az olasz hatóságok tegnap. A nyugat-afrikai Maliból származó 25 éves férfit egy társa keddre virradó éjszaka nekilökte egy üvegajtónak, miközben egymással vitáztak. A fiatalember mély vágási sérüléseket szerzett a hasfalán, kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta. A másik, szintén huszonéves és szintén Maliból érkezett férfit az olasz hatóságok őrizetbe vették.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 775
szavazógép
2017-02-15: Világfigyelő - :

Hazaküldik a tunéziaiakat

Németország az eddiginél erőteljesebben ösztönzi az elutasított menedékkérők önkéntes hazatérését Tunéziába – emelte ki Angela Merkel német kancellár tegnap Berlinben az észak-afrikai ország miniszterelnökével tartott tájékoztatóján.
2017-02-15: Közélet - Hecser László:

Nem fogott ki rajtuk a tél (Barót)

A Barót hótalanításában részt vevők mindennapjait megnehezítette az utóbbi évekhez képest nagyobb tél, de nem fogott ki rajtuk – jelentette ki Szakács László alpolgármester.