Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:49
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Alapszabály- és programmódosításra készül az RMDSZ

2017. február 17., péntek, Belföld
Konzultációt kezdeményezett az RMDSZ alapszabályának és programjának módosítására. Porcsalmi Bálint ügyvezető elnök a Szövetségi Állandó Tanács csütörtöki ülését követően bejelentette: március 13-áig várják a civil szervezetek, a pedagógusszövetség, a történelmi magyar egyházak, RMDSZ-tagok, de főként a magyar emberek javaslatait az RMDSZ alapdokumentumai­nak a módosítására.
Hozzátette: azt kérik az emberektől, hogy maguk is alakítsák azt az utat, amelyen a következő két évben halad majd az erdélyi magyarság legfontosabb politikai szervezete. Az ügyvezető elnök szerint az RMDSZ május 13-án tartandó kongresszusának a tétje stratégiai irányt mutatni a következő két esztendőre, valamint számot adni arról, hogy mit sikerült megvalósítani a parlamenti válasz­tást követő időszakban.
Porcsalmi Bálint kijelentette: az erdélyi magyar közösség érdekeit csakis akkor lehet eredményesen és hitelesen képviselni, ha a szövetség bátran politizál, ha őszintén beszél azokról a problémákról, amelyekkel szembe kell nézni az elkövetkező években. „Azt mondtuk, 2019-re a legmodernebb politikai szervezete leszünk Romániának, de a régió­nak is. A megvalósítás egyik feltétele a hitelesség és az egyenes beszéd” – szögezte le az RMDSZ ügyvezető elnöke.
2017. február 17.
péntek 10:26
csacsi
1867 hozzászólás
Megszűnni mikor készül?

2017. február 17.
péntek 19:04
belaba
1518 hozzászólás
Hajra RMDSZ hajra Orban Viktor Hajra Magyarok !

2017. február 18.
szombat 10:03
Ferencz
13492 hozzászólás
Porhintés! Mondhatsz bármit, úgyis az lesz, amit ők eldöntöttek. Példa: a magyarság zöme nem akarta a hozzásímulásukat a vörösökhöz! S mi történt? Pontosan olyan magasról fognak tenni ránk, mint eddig!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most