Mikor találkozik Putyin és Trump?

2017. február 23., csütörtök, Világfigyelő

Oroszország és az Egyesült Államok diplomatái még nem vitatták meg Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának megszervezését – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó.


„Ezt a kérdést eddig konkrétan nem vitattuk meg diplomáciai csatornákon. Vannak elképzeléseink, mint ahogy valószínűleg az amerikai félnek is, de egymás között erről még nem egyeztettünk” – mondta.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 775
szavazógép
2017-02-23: Világfigyelő - :

Fillon lehagyta Emmanuel Macront

François Fillon francia konzervatív elnökjelölt lehagyta Emmanuel Macron centrista jelöltet, és feljött a második helyre két hónappal a választás első fordulója előtt – derült ki egy friss felmérésből.
2017-02-23: Közélet - Fekete Réka:

Átgondolatlan a béremelés (Háromszék Táncegyüttes)

A megyei önkormányzat biztosítja a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttesnek a törvény által előírt fizetésemelést, amire évek óta várnak, de Deák Gyula társulatigazgató szerint a kormány vonatkozó intézkedése nem rendezi a béreket, inkább egyenetlenségeket szül.