Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949
Mi, hol, mikor? 9 órája

Karácsonyvárás

ÍRISZ HÁZ. Kézműves-foglalkozásra várják az érdeklődőket ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön az Írisz Házban működő Carola Caféba. A jó hangulatról és zenei élményről a Free Connection jazz- és bluesegyüttes gondoskodik.
KÉZDIVÁSÁRHELY. Énekkel, zenével várják az érdeklődőket ma a Borudvarban, ahol adventi vásárt tartanak. Program: 11 órától a Molnár Józsiás-zeneiskola diákjai és oktatói zenélnek, 12 órától a Túróczi Mózes-iskola diákjai mesemondással, verssel, Luca-napi meglepetéssel lépnek színpadra. A Krea-Cids csapatának karácsonyi dizájn programja 13 órakor kezdődik, 14 órától Ábri Béla zenél, 15 órakor a Felső Háromszéki Furulya zenekar lép fel. A képtárban 16 és 17 óra között látható Bakó Zsuzsa Jeles napok karácsony havában című összeállítása, 17 órától dalárda Fórika Balázs vezényletével. Sültalma-kóstolóra és 14 órától bográcsozásra várják a látogatókat, de csernátoni finomságokkal: kürtőskaláccsal, süteményekkel, főtt kukoricával is készülnek. A Zöld Nap Egyesület gyermekfoglalkozásokat tart, környezettudatos karácsonyi ötleteket népszerűsítenek. DÁLNOK. Dálnok Polgármesteri Hivatala, a helyi Református Egyházközség és a dálnoki Harmónia Kórus szervezésében advent második vasárnapján a dálnoki kultúrotthon nagytermében köszöntik a község 65 év feletti, szépkorú polgárait. A program: 10.45-kor meggyújtják a Beczásy-kúria udvarán felállított adventi koszorún a második gyertyát, 11 órától istentisztelet, a kultúrotthonban elhangzik a polgármester köszöntőbeszéde, bemutatkozik a Diakónia Keresztény Alapítvány, fellép a sepsiszentgyörgyi nyugdíjasok Őszirózsa Dalköre és a dálnoki Harmónia kórus, majd a rendezvény szeretetvendégséggel zárul.
KOVÁSZNA. A Belvárosi Református Egyházközség gyülekezeti termében ma 10 órától adventi foglalkozás gyermekeknek. Vasárnap 17 órakor a városi művelődési ház előtti téren adventi gyertyagyújtás.
ADVENTI FÉNYVÁRÓ. A Tripura Egyesület és a Zathureczky Berta Központ szervezésében utóbbi székhelyén, Sepsiszentgyörgyön a Grigore Bălan tábornok út 31. szám alatt ma 11 órától gyermekfoglalkozások: kézművesség Péter Alpár képzőművésszel (karácsonyi díszek és betlehemes figurák készítése) és közös éneklés Várallyay Rékával, 16 órakor Várallyay Réka művészettörténész előadása: A Fényesség születése, 17.30-tól Fényre hangoló interaktív foglalkozások, 19 órától Balla Ede szakrális földrajzkutató előadása: Világosságra várva. Vasárnap: 11 órától adventi mesék gyerekeknek, mesél Bedőházi Beáta, közreműködik Melkuhn Róbert, 12-től kézművesség Péter Alpárral, 16 órától Bálint Huba kutató előadása: Beteljesedés a Vízöntő korszakban, 19 órától Csapai Árpád egyetemi lelkész előadása: Szeplőtelen fogantatás. A belépés ingyenes.

tovább »
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 584
szavazógép