Ferencz
Teljes névMiért Érdekel?
Foglalkozásreakciós
Lakhely
Egyéb információ
Weboldalhttp://
Hozzászólások száma13764
Legutóbbi hozzászólások
2017. október 26., csütörtök: Menesztették az edzőt (Labdarúgás, Sepsi OSK)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 12:11:04
cbn90 filozófiája mentén továbbhaladva: a megoldás felé a következő lépés az lenne, hogy a szentgyörgyi román focistákat a lelátókról rikoltozott " afara cu ungurii din tará" náci jelszóval kellene/lehetne jobb játékra buzdítani? Ha igen, akkor erre a legjobb nem éppen a himnuszozás és a ria-ria-zás?
Egyesek nagyon értenek ahhoz, hogy lehet(-ne) az áldozatokból bűnbakot csinálni! A történelem folyamán többeknek ez a taktika nagyon is eredményes volt...
2017. október 25., szerda: Magyarország és Németország természetes szövetségesek
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 10:19:11
"Az általad annyira gyűlölt zsidók a semmiből, a sivatagból csinaltak Paradicsomot." Idézet huszitától. Ha már minden erejüket, erkölcsüket, erkölcstelenségüket - gondolok itt a vezetőik által a "feláldozhatók" kategóriába sorolt és az országalapítás ürügye alatt fel is áldozott ártatlan zsidókra: "Egy kecske Izraelben többet ér, mint az egész diaszpóra" mondta Yitzak Greenbaum, a Zsidó Ügynökség Megmentési Bizottságának elnöke fogalmazta ezt így meg / Moshe Sharett izraeli miniszterelnök meg így egy, általuk, 1940-ben elkövetett hajórobbantás 252 áldozatára "emlékezve": "Néha fel kell aldozni a keveseket, hogy a sokakat meg lehessen menteni." / Moshe Shonfeld rabbi a "Vádolnak a holokauszt áldozatai" című, 1977-ben megjelent könyvében ezt (is) írja:"Nem a múlté az a cionista megközelítés, miszerint a zsidó vér az a kenőolaj, amelyre a zsidó állam kerekeinek szüksége van. Ez a szemlélet a mai napig működik." - latba vetve államot csikartak ki maguknak, nem másokért, magukért tették, amit tettek! Az arabok évezredekig jól megvoltak a sivatagban, egészen addig, míg a "művelt nyugat" fel nem fedezte talpuk alatt az olajat.Akkor kezdődött az arab világ máig tartó holokausztja. Csoda, ha az iszlám vallás fanatizálódott és ma a tömeggyílkosságoktól sem retten vissza? A nyugat kapzsiságának, más népek kirablásának következménye mindaz a rettenet, ami eluralkodott jelenünkön. Bizonyított tény, hogy a cionista zsidók kavartak nem keveset azokból a paklikból, amelyet "bevetettek" a maguk érdekében mások ellen. Nos, ennyire gyűlölöm a zsidókat, se...fej
2017. október 25., szerda: Magyarország és Németország természetes szövetségesek
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:17:41
Szekusbesúgónak s*****! De, feltételezve, hogy annak sem, a javaslatomat fenntartom. Miért nem merészelsz a múltad tükrébe nézni? Vagy már megtetted és elborzadtál? Nem olyan fából vagy te faragva!
2017. október 26., csütörtök: Letépték a nemzetiszín szalagokat (1956-os emlékkopja)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:11:46
Miért annyira megértő Szekeres uram? Egy ilyen emberpéldányt névvel, címmel kellene egy magyar újságnak "népszerűsítenie".
2017. október 26., csütörtök: Hiány, adósság, káosz
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:06:25
igazad van. z udéméré nélkül az ősrobbanás sem történt volna meg, s logikus, hogy ma senkinek semmilyen gondja-baja nem lenne!
2017. október 24., kedd: Kisebbségi jogainkról Strasbourgban
Hozzászólás dátuma: 2017-10-25 21:34:30
Te idióta, holnap Antal megvonja az ingyenes gyógyszered pénzelését! S az idióta-segélyt is...
2017. október 25., szerda: Magyarország és Németország természetes szövetségesek
Hozzászólás dátuma: 2017-10-25 21:29:51
huszita , lelkem, példának okáért téged sem gyűlöllek, pedig...Mi lesz a szekus-problémánkkal, tapsifüles?
2017. október 25., szerda: Magyarország és Németország természetes szövetségesek
Hozzászólás dátuma: 2017-10-25 21:27:01
A semmiből-e? Nem, a fent leírt módszert alkalmazták!
2017. október 24., kedd: Orbán Viktor: Mindannyian ugyanahhoz a nemzethez tartozunk
Hozzászólás dátuma: 2017-10-25 19:01:20
De felmerül bennem egy kérdés: akkor is ennyire kiborúlt az éjjeli edénye, amikor Czike László közgazdász 2008-ban a következőkwet írta:
" Gyurcsány Ferenc úgy kormányozza Magyarországot, mintha egy részvénytársaság lenne. Sőt, még sokkal úgyabbul....És mindez nem is a tegnap kezdődött (hanem a véreskezűnek, diktátornak egyáltalán nem titulálható,- úgy-e huszita - Kádárnak az idejében, akit tegnap a Nemzeti Ünnep napján volt fletónak pofája rehabilitálni, híveinek ütemes hosszantartó tapsolása/tapsikolása kíséretében; megjegyzés tőlem) ...Mert a népfelség elve jegyében bizony sosem lehetett volna:
1.Belépnünk a világbankba és az IMF-be.(1982)
2.Reménytelenül eladósítani Magyarországot (1980-1990)
3.Rendszert váltani, mintha az csak kormányváltás lenne.
4.Tollvonással "államosítani" a társadalmi tulajdont.(1990)
5.Pánikszerűen eladni a teljes magyar társadalmi tulajdont. (1990) - bagóért,teszem hozzá én.
6.A sokszorosára növelni Magyarország eladósodottságát.
7.Tönkretenni a nemzetgazdaságot, leépíteni a közellátást.
8.Költségvetési takarékosság ürügyén felszámolni az államot.
9. A nemzetközi mobil tőke részévé tenni (eladni) a termőföldet.
10.Részvénytársaságként csődbe vinni Magyarországot.
Ennyi átélt gazemberség után ideje mélyen elgodolkznunk: igazából kinek a bulija felszámolni Magyarországot?"

huszita: Orbán köszöni fáradtságot nem kímélő munkálkodásodat az erdélyi , és általában a külhoni magyarság körében az ő és a Fidesz legközelebbi választási győzelme (2/3 újból?) érdekében. Akár már abba is hagyhatod a propagandádat, a helyzet annyira stabil, hogy azon már jobbítani úgysem tudsz. Lejáratni még jobban az alig létező ellenzéket, azt igen! De minek? Azt megtették ők maguk segítséged nélkül is.Fölöslegessé avanzsáltad magad!
2017. október 25., szerda: Magyarország és Németország természetes szövetségesek
Hozzászólás dátuma: 2017-10-25 17:06:55
Német gazdaság:
" Van két tehened. Továbbfejleszted őket, így 100 évig élnek, havonta csak egyszer esznek és megfejik magukat." Igaz, ez még Merkel "előtt" volt...

Amwerikai gazdaság:az amerikai álom "valósága"
" Van két tehened.Az egyiket eladod, a másikat pedig arra kényszeríted, hogy négy tehén helyett tejeljen. Megdöbbensz amikor a tehén váratlanul elpusztul. Az esetet ráfogod egy olyan országra, amelyiknek van tehene, és azokat természetes körülmények között tartja. Bejelentedf, hogy az ország veszélyt jelent az emberiségre. A világ megvédése érdekében megtámadod a az illető országot és elkobzod a teheneit." Azok meg elindulnak Európa felé, akit fejőstehénnek gondolnak.

Izraeli gazdaság:" Egyetlen tehened sincs. Bejelented, hogy igényt tartasz az indiai tehenekre. Felszólítod a világot, hogy nyújtson segítséget: az USA pénzt adjon; Kína katonailag segítsen; Nagy-Brotannia adjon harci gépeket; Olaszország ipari berendezéseket; Németország technológiát, ; Franciaország tengeralattjárókat;Svájc nyústson kedvezményes hiteleket;Oroszország szállítson gyógyszert;Japán pedig gyártósorokat - mindezt ingyen.A kapott támogatásokból megveszed az indiai teheneket, majd deklarálod, hogy a világ kizsákmányol téged" . Közel-Keleten a helyzet véltozatlan...
Ha még akartok, csak szóljatok.