TIHI
Teljes név
Foglalkozás
Lakhely
Egyéb információ
Weboldalhttp://
Hozzászólások száma1775
Legutóbbi hozzászólások
2017. október 26., csütörtök: Harmadik meccsét is elvesztette a Sepsi-SIC (Kosárlabda, Női Európa-kupa)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 10:37:36
Nem az a gond,hogy a csapat idegenekből áll !! A sportban nem lehet öntudat,önazonossági gond...kizárja a professzionalizmus.A sport versengés,a jobb nyer a gyengébb veszít. De mindenképp,aki fizet,annak elvárásai vannak,így a fizetésért dolgozni kell minden játékosnak.Na de azért ismerjük be,nincsenk nagy gondok ...remélni merem meg is oldja ezt Zorán mester...Ez a csapat a miénk összetételétől függetlenül,ezt szeretjük és ezt tapsoljuk.Hajrá lányok...fel a fejjel és kicsit több odaadást is akaratot a játékban !! Sok sikert !!
2017. október 26., csütörtök: Tovább fejlesztené a haderőt
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 10:27:56
Micsoda államelnökünk van,akinek rögeszméje a fegyverkezés,és megfeledkezik az egészségűgyről az oktatásról és állampolgárairól !! Számára nincs semmi,csak a rohadt,beteges igazságszolgáltatás és a fegyverkezés...Patriot rakéták,F16 roncsrepülőgépek hatalmas áron,de nem szabad a kisebbségi törvényt megszavazni...nem szabad Kövesinét meneszteni... nem fontos az egészségűgyi pénztárcát gazdagítani sem az oktatásban a reformokat bevezetni !! Fontos az,hogy szivére tett kézzel hallgatja mindig és mindenkor a himnuszt !
2017. október 26., csütörtök: Kapura lövés nélkül búcsúztak (Labdarúgás, Román Kupa)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 10:12:01
A csapat nem összetételében rossz,mert ennél rosszabb csapatok vannak az 1 ligában,hanem a játékkal van a gond,az odaadással,aminek nagyon sok oka lehet.Nem az én tisztem ezt elemezni,de nagyon fontos megtenni.Az edző munkáján túl,kifogásolható majd minden játékos hozzaállása a csapatmunkához, a sikerhez.Vannak szabotörök,vannak gyengék,vannak formájukat nem hozó játékosok,akikkel szigorral kell fellépni,hanem meneszteni időben,mert egyre veszélyesebb helyzetbe kerülünk !! Az edző csere esedékes volt,de nézzük meg játékosainkat is...ultimátumként szóba állni velük,és ha nem megy meneszteni amig lerontják a csapat imágóját és belső szellemét !! Van kivel helyetesíteni őket...ne féljünk a vércserétől,mert az csak jót hozhat !!
2017. október 26., csütörtök: Menesztették az edzőt (Labdarúgás, Sepsi OSK)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 10:01:31
Nem csak az edző a hibás...a játékosok nagy része nem hozta az elvárásokat !! Hogy ennek mi az oka,azt ki kell elemezni !! Az 1 ligában játszott,aránylag jónak mondható játékosok,nem mútatnak semmit a csapatban...nagy a hiba százalék minden poszton....nincs támadó játékunk de a védekezésünk is gyenge!! Nicsenek vérbeli csatáraink...nem elég csupán Hadnagytól várni az üdvösséget.A középpályásaink sem kapura törő focisták...nemegyszer kt felé van szakadva a csapat...na meg a védelem,hogy is segítse a támadást, ha a saját posztján nem jó.A jó csapatok egy részénél,épp a hátvédek rúgnak gyönyörű gólokat.Sajnos nálunk minden kompartimenben hibák vannak,egységesen reformálni kell a csapatot !! Ehhez pedig szakértelemmel rendelkező,szigorú edzőre van szükség,aki büntetni vagy akár meneszteni meri azonnal,a szürke játékosokat !!
2017. október 26., csütörtök: Harmadik meccsét is elvesztette a Sepsi-SIC (Kosárlabda, Női Európa-kupa)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:49:46
Sajnos nem meggyőző a játékunk . Támadásaink nagyon gyakran célt tévesztett dobásokkal végződnek...nincs élet a játékunkban...Nagyon hiányzik Csuki ! Jeffry életet,temperamentumot vitt kitünő játékával,és ez hiányzik !! A bajnokságban sem elég mindaz amit eddig mútattak a lányok.Váltakozva,hol a támadásaink,hol a védelemünk működik rosszúl...nem lehet csak a véghajrás játékra szorítkozni,mert az veszélyes nagyon...végig úgy kell játszani,mint Alexandria ellen az utolsó 5 percben!! na meg a dobások azok pontatlanok: nem megy a 3 pontos sem a büntető dobás. Amerikában a dobások hatékonysága 99 százalék,mi még az 50-et sem érjük el.Torunban és a szlovákoknál is megtapasztalhattuk,milyen pontos és tökéletes dobásokkal ékesítik játékaikat,nem beszélve a törökökről!! Olvastam,hogy Torunban minden nap,1,1/2 óra dobás gyakorlat van,amiből egy órát minden játékos posztjától függetlenül a körön kivüli 3 pontos dobással gyakorol.Nem elég a figurák begyakorlása,azokat be is kell fejezni.Ha a palánk alatt sem sikerül pontot szerezni,akkor hiába minden!!Gyakoroljuk a dobásokat mi is,nagyon szükség van rá,mert hiába van jó játék,ha nem fejezzük be!! A tegnap este is,ha egy kevéssel pontosabban dobunk,meg lett volna a siker.
2017. október 26., csütörtök: Nemkívánatos személy a király
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:31:51
Mi történne,ha mondjuk nemkívánatos személlyé nyílvánítaná a sepszentgyörgyi tanács,mondjuk az a qurva nannyót,aki a magyar trikolórt letépte és a kukába dobta az Erzsébet parkban ??? És mi történne,ha a hozza hasonló tisztségviselőkkel járnánk el hasonlóan ??.... Ha egy királyt persona non grata-nak nyálváníthat egy helység közgyűlése,akkor miért ne lehetne ezt tenni az állam és kormány bármely tisztségviselőjével,ha erre érdemet szerez !! Nem dumálni,szónokolni kell,hanem cselekedni bátran és előre nézve!
2017. október 26., csütörtök: Nemkívánatos személy a király
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:24:56
Szerencse ott nincsnek énekesmadarak,akik megvétózhatnának egy ilyen sorsdöntő akaratot. Mit jelent az igazi demokrácia !! Példát vehetnének tőlük a román parlament minden képviselői és szenátorai,a kormány minden tagja és a területi kormány megbizottak valamint a tönászék,lakatosok,kakukkok,diákonok és bandáik !!
2017. október 26., csütörtök: Nem veszett el az autonómiaigény (Kelemen Hunor a Kolozsvári Nyilatkozatról)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 09:15:31
A párbeszéd nem old meg semmit,sem a időnként fellángoló akarat !! Még szerencse,hogy nem mondott le az udemeré az autonómia ígényéről...hogy is tehetné,ki jogosítaná fel arra ??!! Viszont,hogy nagyon keveset tett az RMDSZ az önrendelkezés érdekében az elmúlt 26 évben,az szent és igaz,amit az egy helyben tapogás is bizonyít !! Nem szövegelni kell,hanem tenni is valamit.Európa szerte van példa arra,hogy miként kell akarni és megvalósítani az önrendelkezés eszméjét...kisebb népcsoportosúlások megoldották eme ígényüket,és mi egy helyben tapogunk,lebénúltan az eredményes cselekvések ösvénye mellett járunk !! Tehát fel kell rázni az önrendelkezés lehetőségének az akaratát,tenni,cselekedni kell akkor is,ha netán nem lesz sikeres a vége!! Legalább felébresszük a román nemzetet,és többet kapunk,mint amennyit eddig elértünk,mert az kevés ! Jogunk van hozza és nem ajándékot és kiváltságokat kérünk,hanem történelmi jussunk ! Mindig is szabad volt a székely nép,most sem akarunk elnyomásban élni !! Remélem,hogy Háromszék nem alkuszik, sem Csíkszék,Udvarhelyszék,és a többi székely székek sem !
2017. október 26., csütörtök: Őrtüzekkel az autonómiáért (Imára hív az SZNT)
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 08:50:28
Az önrendelkezésünkért és megmaradásunk érdekében,nem kell hívni egy jó érzésű magyar embert sem ! Ott a helyünk,és ott is leszünk !! Éljen és virágozzék a Székelyföld !!
2017. október 26., csütörtök: Utcajavítás Sepsiszentgyörgyön
Hozzászólás dátuma: 2017-10-26 08:42:53
Csak szeretném felkérni a városvezetést arra,hogy ne javítsák meg a NAP utcát.Nem fontos...ott lehet sárban-mocsokban járni-kelni,járda nélkül a gyerekkocsit tolni,és a nagy adókat fizetni !! Kár volt ezelőtt 12 évvel elkezdeni a javítást,mert nem fejezték be és azóta már nyoma sincs a javításnak.Lehet,akkor is csak eltünt pénzeket igazoltak azokkal a munkálatokkal !! Hajrá Antal Árpád...hajrá RMDSZ. De arra is megkérem az RMDSZ vezetést,hogy a választás alkalmával ne telefonálgassanak,hogy kire és miért szavazzunk !