Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásElmaradt a Vardar és a Honvéd elleni mérkőzés

2017. július 3., hétfő, Sport

A magyarországi Bükfürdőn edzőtáborozó Sepsi OSK eddig két felkészülési mérkőzést játszott, először az osztrák Bundesligában szereplő SKN St. Pölten, majd az FC Ararat Moscow ellen. A macedón bajnok FK Vardar és a magyar bajnok Honvéd FC együttese ellen betervezett mérkőzések elmaradtak.

  • A fehér mezes Vlad Bujor és Marius Papsys az SKN St. Pölten ellen
    A fehér mezes Vlad Bujor és Marius Papsys az SKN St. Pölten ellen

Mint ismert, a piros-fehérek első felkészülési mérkőzésükön az ausztriai Lindabrunnban az SKN St. Pölten ellen léptek pályára, ahol a gól nélküli első félidőt követően 1–0 arányú vereséget szenvedtek. A szentgyörgyiek a második edző­meccset az osztrák fővárosban játszották a 2017-ben alapított, az Orosz Amatőr Labdarúgóligában szereplő FC Ararat Moscow csapatával, és 2–1-re győztek. A 8. percben a litván Marius Papsys szerezte meg a vezető találatot, amire a szünetig válaszolni tudott az ellenfél. A 65. percben a Malajziából hazatérő, nemrég leigazolt Victor Astafei is eredményes volt, beállítva a végeredményt. Harmadik, szombatra tervezett felkészülési összecsapásuk az FK Vardar ellen elmaradt, akárcsak a Honvéd együttesével a keddi, előre leegyeztetett mérkőzés is.
„Utolsó pillanatig bíztunk a mérkőzés lejátszásában, ellenben most már bebizonyosodott, hogy nem rendezik meg a találkozót. Egyszerűen eltűntek bejelentkezett ellenfeleink, nem válaszolnak két napja telefonhívásainkra sem. A magyar bajnok a 170 kilométeres távolságra hivatkozva közölte velünk, hogy végül nem utazik Bükfürdőre” – írta közösségi oldalán a Sepsi OSK, amely azt is közzétette, hogy kedden 17 órától Mosonmagyaróvárral játszik a Valentin Suciu, Nagy Sándor és Kulcsár László által edzett csapat, illetve szerdán szintén 17 órától Felcsúton teszik próbára magukat a Csákvár ellen, majd ezt követően indulnak haza.
Kertész Dávid alelnök megerősítette, hogy a két litván, a 28 éves jobbszélső Marius Papsys, illetve a 32 éves középpályás Linas Pilibaitis több mint valószínű, hogy piros-fehér mezben fog játszani a következő idényben. Előbbi a litván FC Stumbras, utóbbi pedig a szintén litván FK Atlantas együttesétől érkezik. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Mit gondol az új kormányról?eredmények
szavazatok száma 28
szavazógép
2017-07-03: Sport - Tibodi Ferenc:

Hat csapat az U12-es bajnokságon (Kosárlabda, utánpótlás)

Az elmúlt hét folyamán újra Mangália volt a hazai kosárlabda fővárosa, hiszen itt rendezték meg a minikosárlabda-bajnokság (U12) döntőtornáját. A lányoknál 63 csapat küzdött az elsőségért, a legjobb háromszéki eredmény a céhes városbeli KSE 2. nevéhez fűződik, amely a 24. helyen zárta az egyhetes viadalt. A további együttesek közül a Sepsi ISK a 33., a Sepsi-SIC a 34., a KSE 1. pedig a 36. helyen végzett. A fiúknál a kék csoport (kezdő csapatok/+65. hely) küzdelmeit rendezték meg: a sepsiszentgyörgyi Salema nyolcból nyolc sikerrel, míg a KSE hét diadallal és egy vereséggel zárta a küzdelemsorozatot. A piros (1–32. hely) és a sárga (33–64. hely) csoport viadalát a napokban rendezik.
2017-07-03: Sport - :

Kiváló tesztverseny az Európa-bajnokság előtt (Terepduatlon)

Az elmúlt hétvégén Beszterce-Naszód megyében, a Kelemen-hegységben a Besztercei Triatlon Sport Klub rendezte meg a második Betyárok Kupa terepduatlon-versenyt, ahol részt vett a sepsiszentgyörgyi Dániel Attila is, és első helyen zárta a megmérettetést.