Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Épülget a rendőrszékház

2017. augusztus 4., péntek, Közélet

Megközelítőleg hatvan százalékban sikerült lezárni az építkezési munkálatokat a megyei rendőrkapitányság majdani, idestova kilenc éve épülő székházánál – számolt be az Agerpres hírügynökségnek Eugen Palade megbízott parancsnok.


A főtiszt szerint a belügyminisztérium biztosította a munkálatok folytatásához szükséges alapokat, de nem árulta el, idén mennyit költhetnek az épületre. Palade annak kapcsán sem szolgált bővebb információkkal, hogy mikorra várható az épület befejezése. Mint ismert, a csendőrségi kaszárnya közelében található ingatlan építése 2008-ban kezdődött, 2011-re be kellett volna fejezni, de forráshiány miatt hosszabb ideig nem történt semmi. Sepsiszentgyörgy önkormányzata felajánlotta, hogy átveszi a 3500 négyzetméteres ingatlant, melyben lakásokat alakítottak volna ki, de a minisztérium nem egyezett bele. A beruházást egyébként teljes egészében a belügyi tárca finanszírozza, és összértéke közel tízmillió euró. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2249
szavazógép
2017-08-04: Közélet - :

Elégséges az állomány

Nem befolyásolja különösebben sem a megyei rendőrkapitányság, sem a települési őrsök működését az elmúlt időszakban jellemző nyugdíjbavonulási hullám.
2017-08-05: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama,
CSURULYA ALBERTNÉ
SZIGYÁRTÓ ERZSÉBET
életének 92. évében csendesen visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2017. augusztus 6-án, vasárnap 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4300732