Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásTengerparton edzőtáboroztak

2017. szeptember 6., szerda, Sport

Augusztus 28. és szeptember 3. között a sepsiszentgyörgyi Ciprian SK legjobb úszói – Tompa György Kadosa, Tuzson Gellért, Maria-Raluca Artene, Gyenge Attila, Barabás András, Luffy Ákos és Becze Zétény Benedek – Mamaián készültek a 2017-es szezon hátralévő részére. A tengerparton töltött hét nap után a csapat edzője elégedett volt tanítványai hozzáállásával és munkájával.

– Sikeres edzőtáboron vagyunk túl, amelyen elértük a kitűzött céljainkat. Egy hét alatt a sportklub úszói napi két-három edzésen vettek részt. A szaladás mellett tornát és további atlétikagyakorlatokat is tartalmazott a felkészülés, s a fizikai erőnlét javítása mellett különböző labdajátékokat – foci, röplabda stb. – is kipróbáltak. Nagyon fontos volt számunkra, hogy komolyabb sérülés nélkül zárjuk a felkészülés ezen szakaszát. A napi edzések miatt kisebb izomproblémák jelentkeztek a sportolóknál, de ezeket gyorsan tudjuk orvosolni. Komolyan edzettünk, nem volt könnyű periódus számunkra, de ez hozzátartozik egy sportoló életéhez. Ezennel köszönetet szeretnék mondani Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának, amely támogatta múltheti edzőtáborunkat – nyilatkozta Ciprian Grosu, a megyeszékhelyi csapat trénere.
A sepsiszentgyörgyi úszókra kemény ősz vár, hiszen három jelentős versenyen állnak rajtkőre: október 7-én a hazai rendezésű Sprint Kupán, november 3–5-én a norvégiai Kristiansandban sorra kerülő The North Sea Swim Meet elnevezésű viadalon, míg november 30.–december 3. között a csíkszeredai országos bajnokságon szereznének érmeket. Hajrá, és sok sikert! (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2017-09-06: Sport - :

Csapatbemutató és nyílt edzés (Kosárlabda)

A tajpeji Universiadéról „hazatérő” svéd Nathalie Fontaine-vel kiegészült megyeszékhelyi Sepsi-SIC ma 18 órától csapatbemutatóval egybekötött nyílt edzést tart a Sepsi Arénában.
2017-09-06: Sport - :

A spanyol cserék átgázoltak a román válogatotton (Kosárlabda, Európa-bajnokság)

A házigazda román kosárlabda-válogatott 41 pontos (91–50) vereséget szenvedett a többnyire cserejátékosokkal játszó, címvédő spanyol csapattól az Európa-bajnokság C-csoportjának harmadik fordulójában.