Már első nap beteltek a helyek

2017. szeptember 16., szombat, Közélet
Már csütörtökön, a jelentkezés első napján beteltek a helyek az 50 év fölöttieknek szóló Ezüst Akadémia Oktatási Program második kiadására Kézdivásárhelyen.

Az Ezüst Akadémia Oktatási Programra legtöbb 250 főt tudtak fogadni. A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Zöld Nap Egyesület, valamint a Wegener Pro Sanitate Alapítvány közösen a 2017/2018-as tanévben ismét útjára indítja az Ezüst Akadémia Oktatási Programját, mely az előző tanévben is sikernek örvendett. A 2017/2018-as tanévben október 5-től kezdődően többnyire minden második hét csütörtökére 16.30 órától tervezik az előadásokat a Vigadó színháztermében. Az előadás-sorozat ingyenes. Ha a feliratkozottak közül valaki nem vesz részt az első vagy második alkalommal tartott előadáson, annak a helyét átadják a pótlistára kerülteknek. Az előadások hetven százalékát látogató Ezüst Akadémia-hallgatók az év végén díszoklevelet kapnak. (iochom)
 
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-16 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 40
szavazógép
2017-09-16: Közélet - :

Rendezik a Debren patak környezetét

Megkezdődött a Debren-patak takarítása.
2017-09-16: Közélet - :

Átfogó rendőrségi ellenőrzés

Közlekedésrendőrök mellett a megyei rendőr-felügyelőség gazdasági és bűnügyi cselekményekkel foglalkozó szakemberei is részt vettek abban a széles körű akcióban, mely csütörtökön zajlott Kézdivásárhelyen.