Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kinevezték az új minisztereket

2017. október 18., szerda, Belföld

Klaus Iohannis államfő aláírta tegnap a három új miniszter kinevezéséről szóló rendeleteket. A regionális fejlesztési tárca vezetését Paul Stănescu vette át, a szállításügyi minisztérium élére Felix Stroe került, Marius Nica pedig az európai alapokért felelős miniszter lett. Liviu Dragnea szocialista pártelnök, aki egyébként nem vett részt az új tárcavezetők beiktatási ceremóniáján tegnap, azt állította, egyáltalán nem izgult amiatt, hogy az államfő esetleg nem írja alá a rendeleteket.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 176
szavazógép
2017-10-18: Belföld - :

Hírsaláta

ZSIDÓ SÍROKAT RONGÁLTAK. Tetten ért tegnap a szászrégeni rendőrség öt, 9 és 16 év közötti gyermeket, amint parkouroztak a helyi zsidó temetőben. Erre azt követően került sor, hogy a Romániai Zsidó Közösségek Szövetsége jelentette, ismeretlen tettesek feldúltak a hétvégén tíz sírt és tönkretették a temető bejárati kapuját.
2017-10-18: Belföld - :

Sztrájkőrségre készülnek

Az Országos Szakszervezeti Tömb felszólítja a kormányt, mondjon le arról, hogy a társadalombiztosítási járulék terhét teljes egészében a munkavállalóra hárítsa, ellenkező esetben sztrájkőrséget szervez a megyeszékhelyeken.