AtlétikaDániel feladta a versenyt

2017. október 24., kedd, Sport

A sepsiszentgyörgyi Dániel Attila szombaton Craiován vendégszerepelt, ahol az országos terepfutó-bajnokságot tartották. Az utánpótlás kategóriában rajthoz álló atlétánk a 8 km táv második körében fizikai problémák miatt az ötödik helyről feladta a versenyt.

Attilának ez volt zsinórban a nyolcadik hétvégéje, amelyen versenyzett, és a roppan igénybevétel most meglátszott teljesítményén. Öröm az ürömben, hogy sportolónk az elmúlt két hónapban a mostani „kudarc” mellett három első, egy második és három harmadik helyezést hozott össze. Futónk köszöni a támogatást Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának és Kovászna Megye Tanácsának.
Eredmény (országos terepfutó-bajnokság, utánpótlás korosztály): 1. Nicolae Coman (Steaua/Aradi CSU) 24:55 perc, 2. Ionuț Dumitru (Kolozsvári U) 25:04 perc, 3. Cristian Stoean (Târgoviștéi ISK) 25:25 perc.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1361
szavazógép
2017-10-24: Sport - :

Valentin Suciu: Számunkra a bajnokság az elsődleges (Labdarúgás, Román Kupa)

Nem sok idejük maradt a pihenésre a Sepsi OSK labdarúgóinak a hétvégi bajnoki mérkőzést követően, ma 20.30 órától a Craiova ellen lépnek pályára a Román Kupa tizenhatoddöntőjében a Tineretului Stadionban. A találkozót a DigiSport és a Telekom Sport élőben közvetíti.
2017-10-24: Sport - :

Jó eredmények Debrecenből (Atlétika)

A megyeszékhelyi Sepsi ISK atlétái jó eredménnyel tértek haza az elmúlt hétvégén Debrecenben megtartott terepfutó Rajkai-emlékversenyről.