Sepsiszéken ellenőriztek a rendőrök

2017. november 10., péntek, Közélet
Sepsiszentgyörgyön, valamint sepsiszéki községekben – Sepsikőröspatak, Gidófalva, Illyefalva, Kökös, Előpatak, Hidvég, Réty, valamint Borosnyó – tartottak közös ellenőrzéseket rendőrök és csendőrök szerda reggel.

Az állami rendőrség közrendészeti, forgalmi és bűnügyi osztályának munkatársai mellé községekben a helyi őrs, Sepsiszentgyörgyön a helyi rendőrség munkatársai kapcsolódtak be a nagyszabású akcióba. Több mint 250 embert igazoltattak, közülük 17-et további kivizsgálásra bekísértek a rendőrségre. Több mint 40 ezer lej értékben 92 bírságot róttak ki. Közutakon 130 gépjárművet ellenőriztek, 86 közlekedésrendészeti bírságot róttak ki, 3 gépkocsivezetői jogosítványt és 5 forgalmi engedélyt felfüggesztettek – közölte a Kovászna megyei rendőrség sajtóirodája tegnap. (sz.)
 
Cikk megjelenési időpontja: 2017-11-10 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 745
szavazógép
2017-11-10: Közélet - Fekete Réka:

Elindult a téli segélyprogram (Kovászna Megyei Vöröskereszt)

Az elmúlt huszonöt esztendőben összesen több mint száz tonna alapélelmiszert osztott ki a téli hónapokban a Kovászna Megyei Vöröskereszt idős rászorulóknak és sokgyermekes családoknak, ezáltal negyedszázad alatt Háromszék lakosságnak ötöde részesült a támogatásban. A szervezet hivatalosan tegnap indította az idei téli segélyprogramot, az önkéntesek utcán és a standoknál megkezdték az ötlejes jótékonysági tombolajegyek árusítását.
 
2017-11-10: Közélet - :

Felborult az autó

Felborult egy személygépkocsi a Bodzafordulóhoz tartozó Fenyősön szerdáról csütörtökre virradó éjjel.