LabdarúgásCsalódás Luxemburg ellen

2017. november 11., szombat, Sport
Az 53. perctől emberhátrányban játszó magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki barátságos mérkőzésen 2–1-re kikapott Luxemburg vendégeként, míg Románia 2–0-ra legyőzte a kolozsvári dr. Constantin Rădulescu Stadionban a Mircea Lucescu irányította Törökország csapatát.
  • Fotó: Facebook / MLSZ
    Fotó: Facebook / MLSZ
Magyarország története során először nem tudta legyőzni mostani ellenfelét, a korábbi tíz találkozót megnyerte. Júniusban Andorrában ugyanígy járt a magyar együttes. Luxemburg szerzett vezetést a 15. percben Aurelien Joachim révén, de a válogatottba több mint egy év után visszatért Nikolics Nemanja a 18. percben egyenlített. A második játékrészben a házigazdák több mint fél órát emberelőnyben játszottak, miután Lovrencsics Gergő második sárga lapját is megkapta. A 85. percben Marvin Martins megszerezte a győztes gólt, így Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány vereséggel mutatkozott be. A magyar válogatott kedden 21.15 órától a világbajnoki részt vevő Costa Rica csapatát fogadja.
Románia Gheorghe Grozav góljaival győzött a vendég török labdarúgó-válogatott ellen. A trikolórok először a 42. percben találtak be, miután egy ellentámadás végén Ciprian Deac beadását Grozav tizenegy méterről lőtte laposan a jobb alsóba. A 69. percben a 27 éves labdarúgó másodszor is eredményes volt, a büntetőterületen belül kapott labdát Mihai Pintiliitől, majd egy csel után a hosszú sarokba bombázott. A román válogatott kedden 21 órától a Național Arénában lép pályára Hollandia ellen. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-11-11 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?







eredmények
szavazatok száma 745
szavazógép
2017-11-11: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

Teremlabdarúgás. A megyeszékhelyi Sepsi Futsal tegnap este 1–5 arányban kapott ki a Csíkszeredai Imperial Wet együttesétől az élvonalbeli futsalbajnokság 10. fordulójának székely rangadóján. Részletek a Hétfői Sportban.
2017-11-11: Életutak - Csinta Samu:

Az óvatosság és a lázadás szellemének birkózása (Beszélgetés Szilágyi Júlia esszéíró-irodalomkritikussal)

Azt mondja, az idő múlásával egyre elkeseredettebbek és elszántabbak lettek, de egyre gyávábbak is, mert közben mindannyiunknak volt vesztenivalója. Szilágyi Júliával írói stílusbravúrokról, zsidó érzékenységről és kommunista „vallásosságról” egyaránt beszélgettünk.