Átjárón gázolták el

2017. november 11., szombat, Közélet
Súlyos közúti baleset történt csütörtök este a sepsiszentgyörgyi Oltmező úton.
A rendőrség tájékoztatása szerint egy 43 éves nőt a gyalogátjárón gázolt el egy furgon, melyet egy 33 éves férfi vezetett. Nicoleta Marin-Tolvaj szóvivő szerint az áldozat elővigyázatosan kelt át az úttesten az erre a célra kijelölt helyen, a balesetet a sofőr figyelmetlensége okozta. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A haszongépjármű vezetője ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indított eljárást a rendőrség. (ndi)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 203
szavazógép
2017-11-11: Közélet - :

Járható lesz a kispataki út

Ha minden a tervek szerint halad, jövő évben járható útjuk lesz a kispatakiaknak. A nagyborosnyói polgármesteri hivatal pályázott a közel egy kilométernyi községi út feljavításának finanszírozására, kezdeményezésük sikerrel járt.
2017-11-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Dokumentumfilm-bemutató
A Tehenesek című dokumentumfilm (rendező: Vargyasi Levente) ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Művész moziban látható a nagyközönség számára. A bemutatót követően beszélgetésre kerül sor az alkotókkal. A belépés díjtalan, de jegyköteles: a mozi pénztáránál lehet foglalni. A helyek száma korlátozott. A dokumentumfilm a Variart és a Dunatáj koprodukciója, amely a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra támogatásával készült.