Labdarúgás, barátságos mérkőzésGyőzött a Sepsi OSK

2017. november 13., hétfő, Sport
A válogatottak mérkőzései miatt szünetelő élvonalbeli bajnokságban szereplő Sepsi OSK pénteken felkészülési mérkőzést játszott a harmadosztályos érdekelt és szabadnapos Szászhermányi FC csapatával a brassói Tineretului Stadionban, ahol a szentgyörgyiek 4–0-ra győztek.
Nagy Sándor vezetőedző a Niczuly, Răduţoiu, Ursu, Damian, Dumbravă, Fülöp, Petrović, Herea, Astafei, Hadnagy, Nikolić  tizenegyet küldte pályára. A jobb játékerőt képviselő szentgyörgyiek már a 28. percben megszerezték a vezetést Victor Astafei góljával, majd a szünet előtt Stefan Nikolić 41. percben jegyzett találatával megduplázták előnyüket. A szünet után sem tétlenkedett a háromszéki együttes, amely az 59. percben előbb Milovan Petrović, majd a 63. percben Dragoş Huiban góljával erődemonstrációt tartott a Brassó megyeieknek. A győzelem mellett egyéb pozitívum, hogy az ezúttal zöld mezben pályára lépő szentgyörgyieknél a sérülés miatt hosszú heteket kihagyó Issa Thiaw is játéklehetőséget kapott.
Az élvonalbeli bajnokságban immár kilenc mérkőzés óta nyeretlen Sepsi OSK a 18. fordulóban, szombaton 16 órától a Medgyesi Gázmetán csapatát fogadja. Korábban a megyeszékhelyi labdarúgóklub vezetősége azt nyilatkozta, hogy a Gázmetán ellen már a sepsiszentgyörgyi stadionban játszhat a csapat, de egyelőre még nem sikerült kivitelezni a vendégek számára az előírásoknak megfelelő öltözőt, s a napokban fény derül arra, hogy a Sepsi OSK hol játszik a hétvégén. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-11-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 745
szavazógép
2017-11-13: Sport - :

Papolcon nyert az éllovas Gelence (Labdarúgás, IV. liga)

Az első helyezett Gelence minimális különbséggel győzött a Papolci FC vendégeként a háromszéki IV. ligás futballbajnokság 12. fordulójában. A Perkő kisebb meglepetésre hazai környezetben nyert Illyefalva ellen, Nagyajta idegenben gyűjtötte be a győztesnek járó három pontot, a csernátoni focisták hat gólt lőttek a baróti tizenegynek, Bardoc leikszelt a vendég Dálnokkal, Réty otthon kapott ki Zágontól, míg az Ozsdolai FC egy góllal bizonyult jobbnak a Berecki FC együttesénél.
2017-11-13: Sport - :

Egygólos hátrányban a Squadra Azzurra (Labdarúgás, vb-pótselejtező)

Svédország hazai pályán 1–0 arányú győzelmet aratott Olaszország felett az oroszországi labdarúgó-vb pótselejtezőjének első mérkőzésén, így jó helyzetből várhatja a milánói visszavágót, és 2006 után akár újra kiharcolhatja a világbajnoki részvételt.