Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, vb-pótselejtezőEgygólos hátrányban a Squadra Azzurra

2017. november 13., hétfő, Sport

Svédország hazai pályán 1–0 arányú győzelmet aratott Olaszország felett az oroszországi labdarúgó-vb pótselejtezőjének első mérkőzésén, így jó helyzetből várhatja a milánói visszavágót, és 2006 után akár újra kiharcolhatja a világbajnoki részvételt.

  • Fotó: Facebook/FIFA World Cup
    Fotó: Facebook/FIFA World Cup

Feszültséggel teli mérkőzést játszottak a csapatok a Friends Arenában, bár az olaszok többször is a saját kapujuk elé szorították a svédeket, a házigazdák a 61. percben megtörték a gólcsendet. A folytatásban állta a nyomást a svéd védelem, ezzel szemben a vendégcsapat ötlettelenül és idegesen támadott, így Svédország 1–0-ra megnyerte az első felvonást. Az európai zóna további pótselejtezőin nem bírt egymással Dánia és Írország Koppenhágában, viszont Horvátország hatalmas lépést tett a vb-re való kijutás felé, mert 4–1-re legyőzte Görögország legjobbjait, míg a vendég Svájc 1–0-ra nyert Észak-Írország ellen.

 Az első mérkőzések eredményei: Horvátország–Görögország 4–1 (gólszerzők: Modrić 13. – tizenegyesből, Kalinić 19., Perišić 33., Kramarić 49., illetve Papasztathopulosz 30.), Észak-Írország–Svájc 0–1 (gsz.: R. Rodríguez 58. – tizenegyesből), Svédország–Olaszország 1–0 (gsz.: J. Johansson 61.), Dánia–Írország 0–0. A visszavágó összecsapásai: Olaszország–Svédország (ma, 21.45 óra – DigiSport 1), Írország–Dánia (holnap, 21.45 óra – DigiSport 1). A Görögország–Horvátország és Svájc–Észak-Írország találkozó tegnap lapzárta után ért véget. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 465
szavazógép
2017-11-13: Sport - :

Győzött a Sepsi OSK (Labdarúgás, barátságos mérkőzés)

A válogatottak mérkőzései miatt szünetelő élvonalbeli bajnokságban szereplő Sepsi OSK pénteken felkészülési mérkőzést játszott a harmadosztályos érdekelt és szabadnapos Szászhermányi FC csapatával a brassói Tineretului Stadionban, ahol a szentgyörgyiek 4–0-ra győztek.
2017-11-13: Sport - Tibodi Ferenc:

Küzdelmes meccsen maradt alul a Sepsi Futsal (Teremlabdarúgás, I. liga)

Négygólos vereséget szenvedett a megyeszékhelyi Sepsi Futsal, amely pénteken este 1–5-re kapott ki a hátrányból felálló Csíkszeredai Imperial Wet csapatától az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 10 fordulójának nyitómérkőzésén. A zöld-fehérek keményen küzdöttek, a 31. percig játékban is voltak, ám Tompa kiállítása kettétörte lendületüket, és a Hargita megyeiek érvényesítették a papírformát. A vendégeknél pályára lépett Vlăduţ Pavel is, aki az előző két szezonban a sepsiszentgyörgyi csapatot erősítette.