Huszonnégy órás futásTöbb mint nyolcszáz résztvevő

2017. november 13., hétfő, Sport

818-an vettek részt a november 8–9-én a kézdivásárhelyi sportcsarnokban tizedik alkalommal megtartott 24 órás futáson. A céhes városbeli Zöld Nap Egyesület és a helyi önkormányzat sportirodája azzal a céllal szervezte meg ismét az eseményt, hogy minél több személyt sarkalljanak mozgásra, sportolásra.

  • Fotó: Facebook/Zöld Nap Egyesület
    Fotó: Facebook/Zöld Nap Egyesület


A legtöbb futó a Petőfi Sándor, a Turóczi Mózes, a Molnár Józsiás Általános Iskolából és a Bod Péter Tanítóképzőből érkezett, de képviselték magukat a Csipkerózsika Napközi Otthon növendékei, a helyi Tanulók Klubjának mazsorettcsoportja, az Apor Péter Szakközépiskola tanulói, illetve a Kézdivásárhelyi SE sportolói is. Az éjszakai szaladást a Sporting Budo Karate Klub, a Funkcio­nális Fitnesz, az Old Mickey’s Barbell Club csapata, a céhes város tűzoltói és számos „szabadúszó” vállalta. A legfiatalabb résztvevő Szekrény Asatryan Dániel (9 hónapos), míg a legidősebb Ferencz Gábor (81 éves) volt. A legkiemelkedőbb teljesítményt Bartos Beáta nyújtotta, aki száznégyszer tette meg a sportcsarnokban kijelölt távot.
A szervezők köszönik Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának, a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóságnak, valamint a Communitas Alapítványnak a támogatást. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bejut-e a Sepsi OSK labdarúgócsapata a felsőházi rájátszásba?eredmények
szavazatok száma 181
szavazógép
2017-11-13: Sport - :

Megszerezte első pontját a Téglás Panzió (Minifoci)

Pontosztozkodással ért véget a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 5. fordulója sereghajtóinak rangadója, miután az OSK és a Téglás Panzió 5–5-ös döntetlent játszott egymással. Kiütéses győzelmet aratott a Mikósokk, a címvédő Puskás ’87 négy góllal bizonyult jobbnak a Szemerja együttesénél, a Skála pedig a Bertis ellen gyűjtötte be a három pontot. Az éllovas Bodok és a harmadik Málnás lenullázta ellenfelét: előbbi az Amicii alakulatának, utóbbi pedig a Milan csapatának vágott négyet.
2017-11-13: Sport - :

Nem termett babér a KSE-nek (Kézilabda, A-osztály)

A Kézdivásárhelyi SE újabb nagyarányú vereségbe szaladt a női A-osztályos kézilabda-bajnokságban, hiszen a 9. fordulóban 41–23-ra kikapott az újonc Argeş otthonában. A céhes városi csapat három ponttal továbbra is 13. helyen áll, illetve nekik van a leggyengébb gólarányuk a pontvadászatban.