BirkózásEzüstérem Incze Krisztának

2017. november 14., kedd, Sport
A sepsiszentgyörgyi Incze Krisztával a keretben a román válogatott a második helyen, azaz ezüstéremmel zárta az elmúlt hétvégén Moszkvában megtartott birkózó Európai Nemzetek Kupáját.
  • Fotó: Facebook/Federația Română de Lupte
    Fotó: Facebook/Federația Română de Lupte

A viadalra mindegyik nemzeti csapat nyolc súlycsoportban nevezett versenyzőt, Incze egy győzelemmel és egy vereséggel vette ki részét Románia sikeréből. A válogatott az Azerbajdzsán elleni 4–4-es döntetlennel kezdte a tornát, s a 63 kg-os kategóriában szőnyegre lépő Incze elvesztette első fordulóbeli meccsét, miután Elmira Gambarova összesítésben 3–1-re bizonyult jobbnak nála. Oroszország ellen esélyük sem volt a román birkózóknak, és a 8–0-s vereséggel véget érő párharcban a szentgyörgyi sportoló nem küzdött. A harmadik körben Ukrajna volt az ellenfél, s Krisztáék 6–2-vel hozták a kötelező győzelmet. A háromszéki birkózó ebben a fordulóban már nyert, 3–1-re diadalmaskodott Julia Liszovszkával szemben.
A végeredmény: 1. Oroszország 3 pont, 2. Románia 2 pont, 3. Azerbajdzsán 1 pont, 4. Ukrajna 0 pont. (tibodi)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-11-14 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a kormány által kezdeményezett népszavazáson a család meghatározásáról?

eredmények
szavazatok száma 22
szavazógép
2017-11-14: Sport - :

Tizenegy dobogós helyezés (Birkózás)

A megyeszékhelyi Sepsi ISK birkózói tizenegy helyezéssel – öt második és hat harmadik – zárták a vasárnap Marosvásárhelyen megtartott Edzők Emlékversenyét. A hagyományos és rangos viadalon Háromszéket tizenöt birkózópalánta képviselte becsülettel.
2017-11-14: Sport - :

Roger Federer győzelmével indult a világbajnokság (Tenisz)

A hatszoros világbajnok Roger Federer két játszmában (6:4, 7:6) diadalmaskodott az amerikai Jack Sock felett a londoni ATP-vb Boris Beckerről elnevezett csoportjának első fordulójában. A kvartett másik mérkőzésén Alexander Zverev három szettben (6:4, 3:6, 6:4) győzött Marin Čilić ellen.